Το Knockout City θα κυκλοφορήσει για Xbox Game Pass και EA Play στις 21 Μαΐου.

Published on 27 April 2021 at 07:12

Αλλη μια μέρα άλλη μία νίκη για το Xbox Game Pass. Αυτή τη φορά, αυτή η νίκη έρχεται με τη μορφή του Knockout City, το οποίο θα κυκλοφορήσει στο Xbox Game Pass και στο EA Play στις 21 Μαΐου. Οι συνδρομητές Game Pass Ultimate λαμβάνουν ήδη τα  προνόμια του EA Play με τη συνδρομή τους.

Αν και δεν είναι τόσο μεγάλη νίκη όσο το MLB: Το Show 21 που έρχεται στο Xbox Game Pass κατά την κυκλοφορία του, αυτό είναι αρκετά μεγάλο όταν θεωρείτε ότι το cross-beta beta του Knockout City κατεβάστηκε περισσότερες από 1 εκατομμύριο φορές. Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με το Knockout City, είναι μια ανταγωνιστική, ομαδική συμμετοχή στο dodgeball όπου οι παίκτες μπορούν ακόμη και να μετατραπούν σε μπάλες. Ο προγραμματιστής Velan Studios το αναφέρει ως παιχνίδι "dodgebrawl". Το Knockout City προσφέρει τρόπους παιχνιδιού δωρεάν για όλους, 3v3 και 4v4.

Εάν δεν είστε συνδρομητής του Game Pass, μπορείτε επίσης να αγοράσετε το Knockout City με 19,99€. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε υπολογιστή σε Origin και Steam, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PlayStation 5 και Xbox Series X / S μέσω backwards compatibility. Θα προσφέρει cross-play και cross-progress σε όλες τις πλατφόρμες.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.