Ο αριθμός των παικτών του Dirt 5 ήταν «συγκλονιστικά τεράστιος» στο Xbox Game Pass, λέει η εταιρεία ανάπτυξης

Published on 27 April 2021 at 09:29

Το Dirt 5 της Codemasters είναι ένας από τους πολλούς πολυαναμενόμενους τίτλους Xbox Game Pass που έχουν εισέλθει ήδη στην υπηρεσία φέτος και σύμφωνα με τη διεύθυνση του παιχνιδιού, η συμμετοχή του ήταν μια τεράστια επιτυχία.
Μιλώντας ως μέρος τουGameOnDaily podcast , ο τεχνικός διευθυντής David Springate εξήγησε ότι το παιχνίδι είδε "συγκλονιστικά τεράστιους" αριθμούς παικτών ως αποτέλεσμα, περιγράφοντας την απόφαση game pass ως "απολύτως φανταστική":

"Ήταν απολύτως φανταστικό. Απλά φανταστικό. Όσον αφορά τον αριθμό των παικτών, δεν πρόκειται να δώσω έναν αριθμό επειδή είμαι βέβαιος ότι θα κάνω λάθος, αλλά ήταν συγκλονιστικά τεράστιος. Ήταν τρελό. Ήμασταν πραγματικά ευχαριστημένοι που είδαμε αυτό το επίπεδο αφοσίωσης, ήταν πραγματικά υπέροχο να δούμε πώς αυτό είχε τόσο θετική επίδραση στο παιχνίδι και το πόσο συζητείται.
Επιπλέον αυτό συνεχίζεται , σαφώς το [Dirt 5 στο] Game Pass είχε προφανώς μια αρχική μαζική ώθηση, αλλά διατηρείται. Προφανώς δεν είναι το ίδιο τη δεύτερη εβδομάδα, αλλά συνεχίζεται και εξακολουθούμε να βλέπουμε πραγματικά μεγάλους αριθμούς, οπότε είμαστε εξαιρετικά ευχαριστημένοι."

 

Το Dirt 5 μπήκε για πρώτη φορά στο Xbox Game Pass τον Φεβρουάριο μετά την κυκλοφορία του ως τίτλος λανσαρίσματος xbox Series Χ|S τον Νοέμβριο του 2020, ο οποίος ήταν διαθέσιμος για κονσόλα, υπολογιστή και cloud στην υπηρεσία.
Φαίνεται ότι πρόκειται να μείνει εκεί για αρκετό καιρό, καθώς η Codemasters αποκτήθηκε πρόσφατα από την EA, οπότε υποθέτουμε ότι πολλά από αυτά τα παιχνίδια θα καταλήξουν στο EA Play τελικά, συμπεριλαμβανομένου του Dirt 5. Έτσι,όλοι κερδίζουν!

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             by Boltok Bill & Voodoo Vale


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.