Το Demo του King Of Seas είναι διαθέσιμο δωρεάν στο Xbox .

Published on 27 April 2021 at 18:33

Εάν είστε πρόθυμοι να ξεκινήσετε μια κρουαζιέρα, αλλά είστε επί του παρόντος προσγειωμένοι λόγω παγκόσμιων περιορισμών, τότε μην φοβάστε πια, καθώς το πειρατικό RPG King of Seas της Team 17 ξεκινάει με ένα demo στο Xbox από σήμερα.

Πριν από την κυκλοφορία του τον επόμενο μήνα στις 25 Μαΐου, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μια γεύση από τις επτά θάλασσες, καθώς πολεμούν άλλους κακόβουλους πειρατές σε άγριες θαλάσσιες μάχες. Ενώ το παιχνίδι πραγματοποιείται κυρίως στο αξιόπιστο πλοίο σας, θα μπορείτε να βρείτε χαμένα νησιά, θησαυρούς και να χτίσετε το πλοίο σας σε αυτόν τον διαδικαστικά δημιουργημένο κόσμο.

"Το King of Seas είναι ένα παιχνίδι ρόλων δράσης σε έναν θανατηφόρο πειρατικό κόσμο που δημιουργείται διαδικτυακά. Σε μια άγρια ​​πλοκή θα παλέψετε για να ανακτήσετε αυτό που έχει αφαιρεθεί και να ξεκινήσετε μια επική περιπέτεια σε έναν φανταστικό κόσμο, γεμάτο μάχες, χαμένα νησιά και θησαυρούς. Ένα σύμπαν γεμάτο εκπληκτικούς χαρακτήρες και συναρπαστικές αποστολές θα σας κρατήσει αγκυροβολημένο καθώς προσπαθείτε να γίνετε ο βασιλιάς όλων των πειρατών. "

Εάν σας αρέσει το demo, θα μπορείτε επίσης να προπαραγγείλετε το παιχνίδι ψηφιακά από σήμερα μέσω του Microsoft Store. Η τιμή του ειναι  στα 24,99€ και θα σας επιτρέψει να βουτήξετε απευθείας στο παιχνίδι μόλις κυκλοφορήσει. Ακόμη περιμένουμε μια ενημέρωση από την Ubisoft για το επερχόμενο φιλόδοξο Skull & Bonesπου και  αυτό θα μπορούσε να αποδειχθεί μια σοβαρή νότα ενάντια στους αντιπάλους του.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην επίδειξη, (πιστεύουμε) πρέπει να μεταβείτε στη σελίδα παιχνιδιού King of Seas στο Microsoft Store και να το κατεβάσετε . Υποθέτουμε ότι είναι ένα demo περιορισμένης χρονικής διάρκειας, αλλά δεν έχουν παρασχεθεί λεπτομέρειες σχετικά με αυτό,


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.