Διερρέυεσε η ημερομηνία κυκλοφορίας των Ghosts 'n Goblins Resurrection.

Published on 28 April 2021 at 18:04

Πριν από λίγες εβδομάδες, η Capcom επιβεβαίωσε ότι το Ghost 'n Goblins Resurrection θα φτάσει για Xbox One, PS4 όσο και στον υπολογιστή. Λοιπόν, σήμερα, μέσω διαρροής στο Microsoft Store, μπορούμε να δούμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Ghosts 'n Goblins Resurrection, η οποία είναι η 1η Ιουνίου.

Το Ghost 'n Goblins Resurrection είναι μια ανανέωση δύο κλασικών beat'em up, τόσο σε δυσκολία (υπάρχουν διαφορετικές λειτουργίες παιχνιδιού, για όσους θέλουν μια πρόκληση, ή κάτι πιο απλό), και στα γραφικά (αφήνοντας πίσω από αυτό το χαρακτηριστικό Pixel art απο τους πρωτότυπους τίτλους). Επιπλέον, προσθέτει ένα νέο τοπικό co-op mode δύο παικτών, το οποίο θα επιτρέπει στις περιπέτειες του Arthur να ζουν μαζί με αρκετούς συμπαίκτες, οι οποίοι έχουν διαφορετικές ικανότητες: δημιουργία γεφυρών, να βοηθάνε τον Arthur για αποφυγή εμποδίων ή δημιουργία εμποδίων. Παράλληλα, η Capcom αποφάσισε να προσθέσει πολλά μυστικά, για όσους θέλουν όχι μόνο να ολοκληρώσουν την κύρια περιπέτεια του Arthur, αλλά και να ανακαλύψουν κάθε τελευταίο από τα μυστικά του, κάτι που θα ζωντανέψει το παιχνίδι.

Μένει να περιμένουμε μέχρι την 1η Ιουνίου για να φτάσει ο Sir Arthur στις κονσόλες μας και μπορούμε να τον βοηθήσουμε, μόνος ή με συνεργασία, να σώσει την πριγκίπισσα από το Βασίλειο των δαιμόνων.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.