Επιβεβαιώθηκε η ημερομηνία που το FIFA 21 θα φτάσει στο Xbox Game Pass.

Published on 29 April 2021 at 23:05

Nωρίτερα αυτόν τον Απρίλιο, η Electronic Arts εξέπληξε τους χρήστες με μια ανακοίνωση για το πιο σημαντικό πράγμα για το κορυφαίο ποδόσφαιρο έπος, επιβεβαιώνοντας ότι το FIFA 21 θα φτάσει σύντομα στο Xbox Game Pass Ultimate μέσω του EA Play,χωρίς να  επιβεβαίωσει συγκεκριμένης ημερομηνίας.

Χθες σας ενημερώσαμε για ορισμένα από τα παιχνίδια που θα φτάσουν στη συνδρομητική υπηρεσία της Microsoft τον Μάιο, συμπεριλαμβανομένου του FIFA 21, αν και χωρίς να γνωρίζουμε πότε θα ήταν η συγκεκριμένη ημέρα της άφιξής σας. Τώρα, χάρη στον επίσημο λογαριασμό Xbox Game Pass UK στο Twitter, γνωρίζουμε ότι η ημερομηνία FIFA 21 θα φτάσει στο Xbox Game Pass.

Όπως μπορούμε να δούμε από την ανάρτηση του λογαριασμού, η ημερομηνία για το FIFA 21 που θα φτάσει στο Xbox Game Pass και το EA Play θα είναι η 6 Μαΐου. Με αυτόν τον τρόπο, οι λάτρεις του sport θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τους δύο πιο σημαντικούς τίτλους ποδοσφαίρου που υπάρχει σήμερα, καθώς το eFootbal PES 2021 είναι επίσης διαθέσιμο στην υπηρεσία για αρκετούς μήνες.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.