Η καλύτερη έκδοση κονσόλας του Resident Evil Village είναι στο Xbox Series X.

Published on 3 May 2021 at 13:34

Σε λιγότερο από μία εβδομάδα έχουμε την κυκλοφορία του Resident Evil Village, της νέας και ανανεωμένης δόσης του διάσημου έπους τρόμου. Τους τελευταίους μήνες λαμβάνουμε νέα τρέιλερ και gameplays του τίτλου σε κονσόλες της παλιάς και της νέας γενιάς, εκτός από το ότι μπορούμε να απολαύσουμε για  λίγα λεπτά το demo του.

Ως συνήθως, το κανάλι του YouTube"ElAnalistaDeBits",έχει κάνει μια σύγκριση μεταξύ όλων των κονσολών επόμενης γενιάς. όπου βλεπουμε εκπληκτικά αποτελέσματα, ειδικά με τον μικρό  Xbox Series S.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, η καλύτερη έκδοση του Resident Evil Village είναι αυτό του  Xbox Series X. Αυτή η έκδοση μπορεί να αναπαραχθεί σε ανάλυση 4K, Ray Tracing ενεργοποιημένο και με περίπου 60 fps σταθερα,αν και ο μικρός αδερφός  δεν πάει πίσω. Το Xbox Series S καταφέρνει να παραμείνει μεταξύ 40 και 50 καρέ σε ανάλυση 1440p και με ενεργοποιημένο το Ray Tracing, με πραγματικά εκπληκτικά αποτελέσματα όλα χάρη στην βελτιστοποίηση της Capcom.

Το Resident Evil Village θα είναι διαθέσιμο από τις 7 Μαΐου για το Xbox One, το Xbox Series X|S,Ps4,Ps5 και τον υπολογιστή.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.