Το Baldo μοιάζει με Studio Ghibli και Zelda crossover που δεν ξέραμε ότι χρειαζόμασταν!

Published on 5 May 2021 at 12:11

Το Baldo:The Guardian Owls ανακοινώθηκε αρχικά το 2019 και αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch πρώτα με μια έκδοση Xbox One κάποια στιγμή μετά. Φάνηκε πανέμορφο στην αρχική του αποκάλυψη, με τις εμπνεύσεις του Studio Ghibli αναμεμειγμένες με ένα τύπου Zelda gameplay. Συν τω χρόνω, οι ειδήσεις για το παιχνίδι έχουν επιβραδυνθεί. Αναμενόταν να κυκλοφορήσει το προηγούμενο έτος, αλλά καθυστέρησε λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας.
Αλλά εδώ είμαστε με μια αιφνιδιαστική αποκάλυψη 13 λεπτών καθαρού gameplay από το παιχνίδι. Σε ένα IGN αποκλειστικό, ο επερχόμενος τίτλος περιπέτειας της NAPS Team αποκαλύπτεται πρώτη φορά σε βάθος. Βλέπουμε την εξερεύνηση της πόλης, καθώς και μια παράπλευρη αναζήτηση μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο ορυχείο, με όλους τους πολύχρωμους χαρακτήρες και εχθρούς. Ένα πράγμα είναι προφανές - το στυλ τέχνης είναι όμορφο και πραγματικά μοιάζει με ένα κλασικό Studio Ghibli animation που παίρνει ζωή.

 

"Το Baldo είναι μια περιπέτεια δράσης RPG, γεμάτη παζλ και περίπλοκα μπουντρούμια. Ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο, ο Baldo θα αλληλεπιδράσει με πολλούς περίεργους και αστείους χαρακτήρες διάσπαρτους παντού, για να ολοκληρώσει την κύρια αναζήτηση ιστορίας και πολλά άλλα sidequests. Θα ταξιδέψετε σε έναν open world χάρτη ανακαλύπτοντας νέες πόλεις και ανθρώπους, πολεμώντας εχθρούς, εντοπίζοντας κρυμμένους ναούς και συλλέγοντας αντικείμενα για να πάρετε νέα όπλα ή χρήσιμα πράγματα."


Για μια μικρή ανεξάρτητη ομάδα, διαμορφώνεται σε έναν εντυπωσιακό τίτλο. Εξακολουθεί να φαίνεται λίγο τραχύ σε σημεία, με στοιχεία όπως το ήπιο κείμενο και η αργή ταχύτητα κίνησης που φαίνεται να χρειάζονται τροποποιήσεις, αλλά είμαστε αρκετά εντυπωσιασμένοι με το παιχνίδι που εμφανίζεται μέχρι στιγμής. Ενώ το Xbox δεν είδε ποτέ  τέτοιου τύπου φανταστικά παιχνίδια όπως το Ni No Kuni, το Baldo: The Guardian Owls φαίνεται ότι θα μπορούσε να είναι ό,τι καλύτερο μετά απ'αυτό.  Δε μένει παρά να ευχηθούμε να δούμε σύντομα μια ημερομηνία κυκλοφορίας.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             by Boltok Bill & Voodoo Vale


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.