Το Biomutant φέρνει ένα νέο gameplay διάρκειας άνω των 10 λεπτών.

Published on 6 May 2021 at 12:10

Η κυκλοφορία του Biomutant είναι πολύ κοντά και η 101 Experiment το γνωρίζει τέλεια. Για 'αυτό τις τελευταίες εβδομάδες είχαμε πολλά οπτικοακουστικά έγγραφα που μας έδειξαν  αυτόν τον πολύχρωμου ανοιχτού παγκόσμιου τίτλου. Τώρα το Biomutant εμφανίζεται σε ένα νέο βίντεο διάρκειας άνω των 10 λεπτών που δημοσιεύτηκε από το Game Informer σε μια υπέροχη ανάλυση 4K και εξετάζει τις πολλές λεπτομέρειες που αποτελούν αυτήν την περιπέτεια και το sandbox δράσης.

Συγκεκριμένα, έχουμε σχεδόν δώδεκα λεπτά νέου παιχνιδιού που επικεντρώνεται στο να μας δείξει τις φάσεις δράσης και μάχης του Biomutant, στις οποίες έχετε στη διάθεσή σας όπλα και διάφορες δυνάμεις. Από την άλλη πλευρά, σε αυτό το βίντεο διάρκειας άνω των δέκα λεπτών, μπορούμε επίσης να δούμε τις διαφορετικές βιολογίες που θα αποτελούν τον μεγάλο χάρτη του Biomutant: δασικές περιοχές, ραδιενεργές περιοχές και πολλά άλλα.

Τις τελευταίες εβδομάδες, η Biomutant κυκλοφόρησε αρκετά trailer που επικεντρώθηκαν στην μάχη ή στον ανοιχτό κόσμο του, καθώς θα είναι δύο από τα κλειδιά για αυτό το πολυαναμενόμενο παιχνίδι. Θυμηθείτε ότι το Biomutant θα φτάσει στην κονσόλα Xbox One και σε άλλες πλατφόρμες στις 25 Μαΐου, οπότε έχουμε λιγότερο από τρεις εβδομάδες για να το απολαύσουμε .


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.