Οι επιλογές απόδοσης του Mass Effect Legendary Edition παρουσιάζουν τεράστιο πλεονέκτημα για το Χbox Series X

Published on 7 May 2021 at 15:48

Η EA έχει κυκλοφορήσει τις προδιαγραφές του Mass Effect Legendary Edition σε όλες τις πλατφόρμες και ενώ δεν υπάρχει έκδοση επόμενης γενιάς, η έκδοση Xbox Series X διαθέτει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα σε σχέση με άλλες πλατφόρμες.Το παιχνίδι πρόκειται να έρθει με δύο επιλογές για τους παίκτες να επωφεληθούν.

Πρώτα απ 'όλα είναι η quality mode, η οποία ευνοεί την καλύτερη οπτική πιστότητα έναντι χαμηλότερης ταχύτητας καρέ κι έπειτα η λειτουργία framerate mode, μια επιλογή που στοχεύει να ωθήσει τα καρέ στον υψηλότερο δυνατό ρυθμό. Ενώ οι περισσότερες πλατφόρμες μοιράζονται τα ίδια αποτελέσματα, το Xbox Series X είναι η μόνη πλατφόρμα κονσόλας που μπορεί να εκτελέσει το παιχνίδι στα 120PFS, εάν υπάρχει (από εσάς) η επιλογή του framerate.

Όσοι δεν έχουν ρύθμιση 120hz μπορούν να επωφεληθούν από την quality mode, η οποία εξακολουθεί να τρέχει το παιχνίδι σε ένα εντυπωσιακό 60FPS, όπως και η έκδοση PlayStation 5. Οι ιδιοκτήτες του Xbox Series S, ωστόσο, θα πρέπει να ευνοήσουν το framerate εάν επιθυμούν να επωφεληθούν από το gameplay 60FPS, καθώς η quality mode είναι κλειδωμένη στα 30FPS. Μπορείτε να δείτε τις παρακάτω πλήρεις προδιαγραφές, συμπεριλαμβανομένης της κονσόλας Xbox One.

Αυτή είναι μια τεράστια νίκη για τους ιδιοκτήτες του Xbox Series X και άλλη μια επίδειξη των εξαιρετικών θεμελίων που έχουν τεθεί στο backwards compatibility σύστημα. Ακόμα και το Xbox Series S προωθεί μερικά αρκετά εντυπωσιακά αποτελέσματα. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε σε μια τεχνολογική ανάλυση πώς τα πάνε αυτές οι εκδόσεις η μία απέναντι στην άλλη. 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 by Boltok Bill & Voodoo Vale


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.