«Πρώην υπάλληλος της 343» κάνει αποκαλύψεις για την ανάπτυξη του Halo Infinite

Published on 8 May 2021 at 13:22

Φαίνεται ότι έχουμε κάποιες νέες λεπτομέρειες εκ των έσω για το Halo Infinite, καθώς ένας φερόμενος ως "πρώην υπάλληλος 343i" που υποτίθεται ότι εργάστηκε ως skybox καλλιτέχνης στον τίτλο φαίνεται να έχει ρίξει λίγο φως στη διαδικασία ανάπτυξης για το παιχνίδι.
Σε ένα Βilibili βίντεο μεταφρασμένο από τα μανδαρινικά από random0_point στο ResetEra, ο πρώην υπάλληλος φέρεται να δήλωσε ότι πιστεύει ότι το τελικό προϊόν θα εξακολουθεί να είναι υπέροχο, αλλά προειδοποίησε τους θαυμαστές να μην περιμένουν "ένα αριστούργημα εποχής".

 

Το συνολικό συναίσθημά του στο Halo Infinite: "Στην πραγματικότητα, νομίζω ότι το τελικό προϊόν θα εξακολουθεί να είναι υπέροχο. Η ιστορία είναι μια μεγάλη βελτίωση και ο τρόπος παιχνιδιού είναι πολύ πλουσιότερος, αν και ο κύκλος ανάπτυξης είναι πολύ μακρύς. Μην περιμένετε να είναι ένα αριστούργημα εποχής."

 

Όσον αφορά τα αρνητικά, ο πρώην υπάλληλος λέγεται ότι ανέφερε ότι τα στελέχη της εταιρείας ήταν «υπερβολικά φιλόδοξα» στα σχέδιά τους για το Halo Infinite λόγω της επιθυμίας να κάνουν ένα παιχνίδι ανοιχτού κόσμου που απαιτούσε θεμελιώδεις αλλαγές. Επιπλέον, διάφορα περιεχόμενα στο οποίο εργάστηκε ο ίδιος και η ομάδα έχουν προφανώς καταλήξει να κοπούν "για διάφορους λόγους".
Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην υπάλληλος τόνισε επίσης ότι η ομάδα στην 343 εργάζεται εξαιρετικά σκληρά όλα αυτά τα χρόνια - συμπεριλαμβανομένων υπερωριών "μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες" - και "αισθάνεται καλά που είναι έξω από τις αποσκευές της 343".

 

"Τώρα εργάζεται στη Certain Affinity, εξακολουθεί να κάνει κάποια ΗΙ εργασία εξωτερικής ανάθεσης και αισθάνεται καλά που είναι έξω από τις αποσκευές του 343."

 

Πρέπει να επισημάνουμε ότι αυτή είναι μια μετάφραση από resetEra, οπότε μπορεί να μην είναι 100% ακριβής, αλλά ο γνωστός insider της βιομηχανίας Jason Schreier φαίνεται να επιβεβαιώνει ότι αυτές οι πληροφορίες συμφωνούν με αυτά που έχει ακούσει για το παιχνίδι.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              by Boltok Bill & Voodoo Vale


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.