Η Microsoft προετοιμάζεται ήδη για την 20η επέτειο του Xbox.

Published on 10 May 2021 at 21:46

Τον Νοέμβριο του 2001, η Microsoft εισήλθε στον κόσμο των κονσολών με την κυκλοφορία του πρώτου Xbox, μιας κονσόλας που είχε καλή υποδοχή από χρήστες και πέτυχε 24 εκατομμύρια πωλήσεις. Μια αξιοσημείωτη κίνηση δεδομένου ότι ανταγωνίστηκε με μυθικά συστήματα όπως το PlayStation 2, το Gamecube και το πολύ αγαπημένο Dreamcast της SEGA.

Έχουν περάσει 20 χρόνια από την άφιξη του αρχικού Xbox και φαίνεται ότι η Microsoft κάτι ετοιμάζει για να γιορτάσει αυτή τη σημαντική ημερομηνία. Μια εικόνα πρόσφατα διέρρευσε μέσω των κοινωνικών μέσων για να τιμήσει τη 20ετή ζωή του Xbox, οπότε θα ήταν πιθανό ότι από την ίδια την εταιρεία να ετοίμαζε κάτι για την εικοστή επέτειο του Xbox.

Χωρίς αμφιβολία, αυτή είναι μια πολύ ξεχωριστή ημερομηνία για όλους τους οπαδούς της αμερικανικής μάρκας. και λαμβάνοντας υπόψη ότι βρισκόμαστε στο κατώφλι της πολυαναμενόμενης E3, μιας εκδήλωσης όπου το Xbox έχει ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του, ίσως ετοιμάζουν κάποιο είδος γιορτής για να τιμήσουν αυτά τα 20 χρόνια.

Τέλος πάντων, και όπως κάνουμε πάντα με τέτοιου είδους πληροφορίες, σας υπενθυμίζουμε ότι κανένα από αυτά δεν είναι επίσημο και θα πρέπει ακόμη να περιμένουμε μελλοντικές ανακοινώσεις από την εταιρεία για να μάθουμε αν θα πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε εκδήλωση λόγω αυτών των 20 ετών του Xbox.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.