Η EA εξηγεί γιατί το pre-load του Mass Effect Legendary Edition είναι μόνο 20 GB στο Xbox

Published on 13 May 2021 at 21:46

Η όλη κατάσταση γύρω από το Pre-Load του Mass Effect Legendary Edition στο Xbox έχει μπερδέψει λίγο μέχρι αυτό το σημείο. Κάποιοι έχουν αναφέρει ότι είδαν ένα μέγεθος αρχείου 80GB +, μερικοί ανέφεραν ότι είδαν ένα μέγεθος αρχείου μόλις 100mb και τώρα άλλοι αναφέρουν ότι βλέπουν ένα μέγεθος αρχείου λίγο πάνω από 20GB. Ποιο απ'όλα είναι;
Χάρη στην ΕΑ, επιτέλους πήραμε μια απάντηση. Αν έχετε αγοράσει το Mass Effect Legendary Edition ψηφιακά, θα πρέπει τώρα να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ένα pre-load στο Xbox, το οποίο μετρά λίγο πάνω από 20 GB. Ο λόγος που είναι τόσο μικρό είναι επειδή περιέχει μόνο το πρώτο παιχνίδι, με τα άλλα δύο διαθέσιμα να μεταφορτώνονται ξεχωριστά μετά την κυκλοφορία.
Φαίνεται ότι η πρόθεση πίσω από αυτή τη μέθοδο είναι να μοιράσει τις βαριές λήψεις για όσους έχουν προπαραγγείλει και να εξοικονομήσετε χώρο αποθήκευσης - σαν το Halo: The Master Chief Collection - όμως αν ελπίζατε να ξεκινήσετε το Mass Effect Legendary Edition στο δεύτερο ή τρίτο παιχνίδι, φαίνεται ότι θα χρειαστεί να περιμένετε μέχρι την ημέρα κυκλοφορίας για να τα κατεβάσετε.
Συνολικά, τα τρία παιχνίδια φαίνεται να ανέρχονται σε πάνω από 80 GB, αλλά δεν θα χρειαστεί να τα διατηρήσετε όλα αυτά εγκατεστημένα στο Xbox σας ταυτόχρονα, αν δεν θέλετε. Και σύμφωνα με την EA, όλα αυτά χάρη στο Xbox Smart Delivery.

                                                                                                                                                       by Voodoo Vale


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.