Το Xbox συνεργάζεται με το στούντιο πίσω από τα μεγαλύτερα παιχνίδια για κινητά στον κόσμο

Published on 15 May 2021 at 12:20

Τα Xbox Game Studios της Microsoft συνεργάζονται με την TiMi Studios της Tencent, τον προγραμματιστή των εξαιρετικά επιτυχημένων κινητών επιτυχιών Call of Duty: Mobile και Honor of Kings. Σύμφωνα με μια μεταφρασμένη από την Google έκδοση από την ανακοίνωση των δύο εταιριών , έχουν δημιουργήσει μια "στρατηγική συνεργασία" για τη δημιουργία "περιεχομένου παιχνιδιού", αλλά δεν είναι σαφές τι ακριβώς μπορεί να σημαίνει αυτό ή πότε θα μπορούσαμε να παίξουμε οτιδήποτε προκύπτει από τη συνεργασία.
Η TiMi Studios έχει εμπειρία στην προσαρμογή των επιτυχημένων franchises στο κινητό. Το Call of Duty: Mobile μόλις ξεπέρασε τις 500 εκατομμύρια λήψεις σε όλο τον κόσμο και το στούντιο είναι επίσης ο προγραμματιστής του επερχόμενου παιχνιδιού στρατηγικής για κινητά Pokémon Unite. Ίσως η Microsoft θέλει να φέρει μερικούς από τους μεγαλύτερους τίτλους της σε πλατφόρμες για κινητά με κάποιο τρόπο.
Η TiMi Studios μπορεί κάλλιστα να είναι ο μεγαλύτερος προγραμματιστής στον κόσμο, έχοντας κερδίσει 10 δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα το 2020. Ο μεγαλύτερος τίτλος της, το Honor of Kings μόνο στην Κίνα, είχε τον απίστευτο αριθμό των 100 εκατομμυρίων ενεργών χρηστών καθημερινά από τον Νοέμβριο, σύμφωνα με την Tencent.

                                                                                                                                                                       by Voodoo Vale


«   »

Add comment

Comments

Βύρων Αρβανίτης
5 months ago

Μου κάνει εντύπωση το ότι δεν βλέπουν ανταγωνιστικά την Tencent. Είναι η μεγαλύτερη εταιρεία βιντεοπαιχνιδιών αυτή τη στιγμή και πλησιάζει στη κερδοφορία τη Sony.