Στέλεχος του Xbox φαίνεται να επιβεβαιώνει νέο παιχνίδι Fallout

Published on 17 May 2021 at 08:55

Από τότε που τα Bethesda Studios εξαγοράστηκαν από τη Microsoft, οι tech masters κάνουν σιωπηλά τη δουλειά τους, προτού εκπλήξουν τους οπαδούς, δίνοντάς τους μια ευκαιρία να γευτούν μερικούς από τους κλασικούς τίτλους τους.
Οι προγραμματιστές πρόσφατα έδωσαν πολλούς τίτλους στο Xbox Game Pass και έχουν απομακρυνθεί από την πρόοδό τους στο πολυαναμενόμενο έργο Starfield.
Με έναν άλλο άγνωστο τίτλο στα σκαριά των στούντιο, οι devs μπορεί τώρα να είναι λίγο φουντωμένοι, καθώς ο επικεφαλής υπηρεσιών του Xbox, Ben Decker, έριξε μια βόμβα σε ένα από τα κύρια franchises τους.
Μιλώντας για το Xbox Game Pass, ο Decker άφησε να διαρρεύσει ότι ένα νέο παιχνίδι Fallout θα μπορούσε να είναι καθ' οδόν.


Ο Decker δήλωσε ότι "Το πενήντα πέντε τοις εκατό των ερωτηθέντων δήλωσε ότι ο κύριος λόγος που εντάχθηκαν στο [Game Pass] είναι για να πάρουν νέα παιχνίδια κατά την κυκλοφορία - εκείνη την πρώτη ημέρα. Γι' αυτό κάναμε τις επενδύσεις που έχουμε.
Έχουμε 23 στούντιο σε όλο το Xbox και την Bethesda, που εργάζονται σε Halo, Forza, Fallout και νέα IP για τα οποία δεν έχουμε μιλήσει ακόμα που θα σας πάρουν τα μυαλά. Μπορούμε να τα παραδώσουμε όλα αυτά στο Game Pass την πρώτη μέρα."


Προφανώς, το Halo Infinite βρίσκεται σε εξέλιξη από την 343 Industries και η τελευταία προσθήκη στο franchise της Forza Motorsport ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης παιχνιδιών Xbox της Microsoft στις 23 Ιουλίου.

Ωστόσο, δεν έχει ειπωθεί ακόμα λέξη για το Fallout 5 - μέχρι τώρα.
Όσο για το αν η Bethesda και η Microsoft εργάζονται για τον πέμπτο τίτλο στη βασική σειρά του Fallout δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, αν και από τα σχόλια του Decker ότι θα χάσουμε τα μυαλά μας, θα μπορούσε να είναι μάλλον πιθανό.
Τα στούντιο θα μπορούσαν να εργάζονται σε έναν άλλο τίτλο spin-off όμως. Έχοντας κυκλοφορήσει πιο πρόσφατα έναν επιτυχημένο τίτλο Fallout 76 μετά το New Vegas, ένας άλλος τίτλος που απομακρύνεται από το franchise του 1997 θα μπορούσε να είναι πραγματικότητα
Όπως και να έχει, φαίνεται ότι η Microsoft έχει μερικούς άσσους κρυμμένους στο μανίκι της.

                                                                                                                                           by Boltok Bill & Voodoo Vale


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.