Η Cross-Play Open Beta του Chivalry 2 έρχεται στο Xbox την επόμενη εβδομάδα.

Published on 17 May 2021 at 18:30

Η κυκλοφορία του Chivalry 2 πλησιάζει για Xbox One και Xbox Series X | S στις 8 Ιουνίου, αλλά για όσους ενδιαφέρονται μια δωρεάν open beta με cross-play θα είναι διαθέσιμη μεταξύ 27ης Μαΐου μέχρι την 1η Ιουνίου.

Οι παίκτες θα είναι σε θέση να πάρουν μια πρώτη γεύση του παιχνιδιού πριν από την κυκλοφορία του, μαζί με τη δυνατότητα να παίξουν ενάντια στους χρήστες PC και PlayStation. Εάν έχετε μια αργή ταχύτητα και θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την Beta, μην ανησυχείτε, το predownload θα είναι διαθέσιμο μια μέρα νωρίτερα στις 26 Μαΐου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ το Beta είναι δωρεάν, ένα Xbox είναι δωρεάν Το Live Gold Membership απαιτείται για να το ελέγξει.

Στο παιχνίδι είχε προηγηθεί μια Closed beta αλλά αυτό σηματοδοτεί την πρώτη φορά που ο καθένας μπορεί το απολαύσει. Ως αποτέλεσμα, εισάγονται νέα χαρακτηριστικά, που προηγουμένως δεν είδε σε άλλες Betas, δίνοντας στους παίκτες που έχουν ήδη δοκιμάσει το παιχνίδι ένα άλλο κίνητρο για επανεξέταση. Αυτό περιλαμβάνει έναν νέο χάρτη, μια λειτουργία free-for-al κτλπ.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.