Το πρώτο συγκριτικό του Scarlet Nexus για Xbox Series X | S και Xbox One.

Published on 25 May 2021 at 11:16

Η Bandai Namco είναι ήδη έτοιμη για την κυκλοφορία του Scarlet Nexus, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουνίου για το Xbox One, Xbox Series X | S, PlayStation 4, PlayStation 5 και PC. Εν τω μεταξύ, οι παίκτες των κόνσολών της Microsoft μπορούν ήδη να έχουν την πρώτη επαφή με τον τίτλο, γιατί μέχρι τις 28 αυτού του μήνα το demo του τίτλου θα είναι αποκλειστικά για αυτές τις πλατφόρμες.

Ωστόσο όπως αναμενόταν οι πρώτες συγκρίσεις του τίτλου δεν θα αργούσαν να έρθουν και χάρη στο ElAnalistadeBits, το γνωστό youtuber  για τις εξαντλητικές συγκρίσεις του μεταξύ των τίτλων βλέπουμε την πρώτη σύγκριση του Scarlet Nexus για Xbox Series X | S και Xbox One.

Η πρώτη μεγάλη διαφορά μεταξύ των διαφορετικών εκδόσεων βρίσκεται στην ανάλυση. Ενώ στο Xbox One το παιχνίδι θα εκτελείται σε ανάλυση 1080p και 30 fps, το Xbox Series S θα τρέχει στα 1440p και 60 fps, ενώ οι εκδόσεις Xbox One X και Xbox Series X θα εκτελούνται σε ανάλυση 2160p και 60 fps.

Η κύρια διαφορά μεταξύ των κόνσολών νέας γενιάς και εκείνων της προηγούμενης βρίσκεται στους χρόνους φόρτωσης. Ενώ η έκδοση Xbox One και Xbox One X διαρκεί περίπου 28 δευτερόλεπτα για φόρτωση, η έκδοση Xbox Series X κάνει το ίδιο σε μόλις 7,5 δευτερόλεπτα.

Οι υπόλοιπες διαφορές βρίσκονται στις επιλογές γραφικών και αυτό είναι ότι αυτή η σύγκριση Scarlet Nexus καθιστά σαφές ότι το Xbox Series X | Οι εκδόσεις S έχουν καλύτερες ρυθμίσεις από αυτές των κονσόλων τελευταίας γενιάς, ακόμη και αυτές του Xbox One X 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.