Σύμφωνα με insider, το Starfield θα είναι cross gen κι αυτό διχάζει τους οπαδούς

Published on 26 May 2021 at 16:17

Καθώς τα νέα συνεχίζουν να σκάνε, φαίνεται ότι το Starfield θα είναι cross-gen, τουλάχιστον έτσι μας λέει ο Jez Corden.Αυτά τα νέα διχάζουν τους οπαδούς που ανυπομονούν για το νέο παιχνίδι της Bethesda. Σύμφωνα με φήμες, το Starfield έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή από τα τέλη του 2021 έως τις αρχές του 2022 στο Xbox Series X, xbox Series S και PC , αλλά προφανώς θα φτάσει και στο Xbox One.
Η Bethesda δεν έχει πει τίποτα για το Starfield από την ανακοίνωσή του στην E3 2018, αλλά έκτοτε  βρίσκεται στα πρωτοσέλιδα σταθερά χάρη σε φήμες, αναφορές, διαρροές και πολλές εικασίες. Είναι μια μεγάλη κυκλοφορία και η πρώτη πλήρης κυκλοφορία της Bethesda Game Studios από το Fallout 4 του 2015. Παρόλαυτά δεν είναι τρελό το να κυκλοφορήσει ως cross gen λόγω της έλλειψης των νέων κόνσολών.
Αρχικά το Starfield ανακοινώθηκε ως εμπειρία επόμενης γενιάς. Αυτό μάλλον εξακολουθεί να είναι αλήθεια, αλλά φαίνεται ότι το Starfield θα είναι και crossgen, οπότε θα φτάσει και στο Xbox One. Στο Twitter, ο συντάκτης του Windows Central και insider του Xbox Jez Corden είπε πως είναι σχεδόν βέβαιος οτι το Starfield θα είναι cross-gen.
Κι ενώ τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί από αρμόδια πηγή, ο διχασμός ανάμεσα στους οπαδούς, καλά κρατεί. Από τη μία πλευρά, εκείνοι που δεν έχουν πρόσβαση σε κονσόλα επόμενης γενιάς το έχουν δεχτεί θετικά, ενώ οι ιδιοκτήτες των νέων κόνσολών αναμένουν μια εντελώς εμπειρία Next-Gen από το Starfield. 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.