Το Microsoft Flight Simulator μείωσε δραματικά το μέγεθος του.

Published on 1 June 2021 at 22:19

Υπάρχει πολύ ενθουσιασμός γύρω από την επερχόμενη κυκλοφορία του Microsoft Flight Simulator για Xbox Series X|S τους επόμενους μήνες και το παιχνίδι μόλις μείωσε δραματικά το μέγεθος το.

Αρχικά απαιτούσε το επιβλητικό μέγεθος 170GB  (σε αυτό δεν περιλαμβάνετε το DLC).Η Asobo Studio "πραγματοποίησε κάποια βελτιστοποίηση για την αρχική πλήρη λήψη", ώστε να φτάσει σε μόλις 83 GB, το οποίο φαίνεται ένα καλό οιωνό για την κυκλοφορία του Xbox.

Οι τελευταίες ενημερώσεις από τους προγραμματιστές αναφέρουν επίσης το Xbox μερικές φορές στην ενότητα "τεκμηρίωση", επισημαίνοντας ότι οι "τελευταίες πληροφορίες και βέλτιστες πρακτικές για τη μεταφορά περιεχομένου στο Xbox" .

Το Microsoft Flight Simulator στοχεύει ακόμη μια κυκλοφορία «Summer 2021» στο Xbox Series X και στο Xbox Series S, αλλά δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία. Υποθέτουμε ότι θα ακούσουμε περισσότερα στην E3 2021 σε μερικές εβδομάδες αν και η ομάδα στο Asobo τόνισε πρόσφατα ότι δεν θα μιλούσαν για ημερομηνία κυκλοφορίας έως ότου φτάσει η ώρα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.