Το Microsoft Flight Simulator επιβεβαιώνει την άφιξή του στo Xbox Series X|S .

Published on 14 June 2021 at 12:12

Ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια που έχει λάβει τις καλύτερες κριτικές τον τελευταίο καιρό στον υπολογιστή είναι αναμφίβολα το Microsoft Flight Simulator, το οποίο με τα εντυπωσιακά γραφικά, τους μηχανισμούς και τις θέσεις του στον κόσμο σε τέλεια κλίμακα, έχει προσελκύσει την προσοχή όλων των παικτών. Τώρα, αυτό που φημολογείται και ελπίζεται ότι έχει επιβεβαιωθεί, το Microsoft Flight Simulator επιβεβαιώνει την άφιξή του στη σειρά Xbox τον Ιούλιο, μαζί με το πρώτο δωρεάν dlc του.

Μέσω του event του Xbox στην E3 2021 η εταιρεία επιβεβαίωσε την επίσημη άφιξη του προσομοιωτή πτήσης κατ 'εξοχήν στη νέα γενιά κονσόλων Xbox Series X / S. Στο επίσημο τρέιλερ, μπορούμε να δούμε ότι οι εικόνες έχουν τραβηχτεί σε 4K επίσημα τρέχει σε ένα Xbox Series X, λάμποντας και αναδεικνύοντας τις πραγματικές δυνατότητες των κονσολών και του ίδιου του παιχνιδιού.
Σαν να μην ήταν αρκετό, επιβεβαιώθηκε επίσης ότι η επίσημη άφιξη θα το κάνει και με το πρώτο δωρεάν dlc που ονομάζεται Top Gun Maverick, προσανατολισμένη εκατό τοις εκατό σε πολεμικά αεροπλάνα. Αναμφίβολα, οι προγραμματιστές το επιβεβαίωσαν εδώ και πολύ καιρό, δημιουργώντας υψηλές προσδοκίες .

Το Microsoft Flight Simulator θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 27 Ιουλίου για το Xbox Series X / S, διαθέσιμο από την πρώτη μέρα στο Xbox Game Pass. Μια απίστευτη επιτυχία για όλους τους λάτρεις αυτού του υπέροχου προσομοιωτή, οι οποίοι από τον Ιούλιο θα μπορούν να το παίξουν με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα στις κονσόλες της Microsoft.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.