Νέο trailer για το Halo Infinite.

Published on 16 June 2021 at 11:17

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Xbox E3, παρουσιάστηκε ένα νέο τρέιλερ για το campaign του Halo Infinite αλλά και το multiplayer κομμάτι. Έχουν επίσης επιβεβαιώσει ότι και τα δύο μέρη του παιχνιδιού θα είναι διαθέσιμα ταυτόχρονα. Αυτό που είδαμε ήταν μια εντελώς νέα ματιά στην καμπάνια Halo Infinite με μια ακολουθία που μας έδειξε περισσότερα για το μυστήριο της Cortana, της νέας τεχνητής νοημοσύνης που θα συνοδεύσει τον Master Chief κατά τη διάρκεια των περιπέτειών του στη νέα εγκατάσταση Halo.

Στο campaign είδαμε τα γραφικά, το φωτισμό και τη βαθιά γνώση που θα έχει το παιχνίδι. Σε γενικές γραμμές, το Halo Infinite έκανε την παρουσίαση που πολλοί περίμεναν, αν και μεγάλη έλλειψη, καθώς η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας δεν επιβεβαιώθηκε.
Αν κάτι που μας εξέπληξε στο νέο τρέιλερ ήταν το gameplay του multiplayer του Halo Infinite, το οποίο λάμπει για τη δράση του και τους μηχανισμούς του. Μπορείτε να δείτε το τρέιλερ  παρακάτω, όπου μπορείτε να ρίξετε μια πλήρη ματιά στο τι θα προσφέρει το multiplayer. Από το 2020 και την παρουσίαση που είχε το Halo Infinite, υπήρχαν πολλοί οπαδοί που περίμεναν την υπέροχη επιστροφή του το 2021. Και αυτό που έκανε το Xbox κατά τη διάρκεια του E3 με το Halo Infinite και τις άλλες ανακοινώσεις ήταν απίστευτο. 

                                                                                                                                                     by Boltok Bill


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.