Πέντε πράγματα που πρέπει να δοκιμάσετε στο Microsoft Flight Simulator.

Published on 29 July 2021 at 15:43

Μετά από μήνες αναμονής, το Microsoft Flight Simulator κυκλοφόρησε επίσημα για το Xbox Series X|S στο Xbox Game Pass και είναι ασφαλές να πούμε ότι θα έχει μεγάλη επιτυχία. Το παιχνίδι είναι αναμφίβολα ένα τεχνικό αριστούργημα και ένας πραγματικός τίτλος "επόμενης γενιάς.

Ωστόσο, το Flight Simulator δεν είναι ένα τυπικό παιχνίδι - δεν υπάρχει κάποιο story mode η campaign οπότε εξαρτάται από εσάς για το πώς θα διασκεδάσετε. Εχοντας αυτό κατά νου  κάναμε μια σύντομη λίστα δραστηριοτήτων που ίσως θέλετε να δοκιμάσετε πρώτα στο Microsoft Flight Simulator.

Να μάθετε να πετάτε.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα μπείτε στον πειρασμό να εισέλθετε στην καμπίνα και απλά να αρχίσετε να πετάτε όταν ξεκινάτε το Microsoft Flight Simulator για πρώτη φορά, αλλά σας συνιστούμε να ελέγξετε τα tutorials πριν το κάνετε. Μην το ξεχνάμε ότι είναι ένας προσομοιωτής, και θα θέλετε τουλάχιστον να μάθετε τα βασικά για την απογείωση, την προσγείωση πριν ξεκινήσετε.

Η ομάδα του Developer Asobo Studio έχει ενσωματώσει σύντομα μαθήματα (tutorials) και άλλες δυνατότητες στις εκδόσεις Xbox Series X |S για να φιλοξενήσει τους νεοεισερχόμενους στη σειρά. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα χάσετε καν την απογείωση, ή θα διαταράξετε την προσγείωση μετά από ένα ταξίδι αρκετών ωρών.

Μια κλεφτή ματιά στο σπίτι σας.

Η κλασική δραστηριότητα που όλοι θέλουν να βιώσουν ενώ παίζουν το Microsoft Flight Simulator για πρώτη φορά είναι να βρουν το σπίτι τους. Αυτό είναι απολύτως δυνατό και παρόλο που δεν πρέπει να περιμένετε το σπίτι σας να φαίνεται τόσο ακριβές όσο θα ήταν στην πραγματική ζωή (το παιχνίδι δεν μπορεί να κάνει θαύματα), θα είστε τουλάχιστον σε θέση να προσδιορίσετε το δρόμο / περιοχή στην οποία ζείτε.

Επιπλέον, η επίσκεψη στο τοπικό αθλητικό στάδιο μπορεί συχνά να δημιουργήσει κάποια ενδιαφέροντa αποτελέσματα. Τα γήπεδα ποδοσφαίρου, για παράδειγμα, δείχνουν το ίδιο το γήπεδο ποδοσφαίρου, αλλά το επίπεδο λεπτομέρειας γύρω από το έδαφος μπορεί να ποικίλει σημαντικά.

Επισκεφθείτε μερικά διάσημα αξιοθέατα

Όλοι γνωρίζουμε ότι το Microsoft Flight Simulator χρησιμοποιεί πραγματικά δεδομένα χάρτη για να προσπαθήσει να κάνει κάθε μέρος του κόσμου να φαίνεται όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικό αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις η ομάδα έχει δημιουργήσει συγκεκριμένες περιοχές και δημοφιλή ορόσημα για να αυξήσει το επίπεδο λεπτομέρειας. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να επωφεληθείτε από μερικά πραγματικά εκπληκτικά τοπία.

Έτσι, ίσως σκεφτείτε να πηδήξετε σε ένα μικρό αεροπλάνο και να φτάσετε πολύ κοντά σε αυτά τα ορόσημα, όπως η πινακίδα του Hollywood στο Λος Άντζελες, το άγαλμα του Χριστού στο Ρίο ντε Τζανέιρο, οι Πυραμίδες της Γκίζας στην Αίγυπτο και πολλά άλλα. 

Την Multiplayer Online εμπειρία

Το Microsoft Flight Simulator για Xbox Series X|S περιλαμβάνει τη δυνατότητα online με τους φίλους σας και λαμβάνοντας υπόψη ότι όλα λαμβάνουν χώρα σε "έναν κοινόχρηστο κόσμο", μπορείτε επίσης να διασχίσετε τον ουρανό με άλλους παίκτες στο διαδίκτυο ταυτόχρονα. Στην πράξη αυτό μπορεί να είναι πολύ ευχάριστο.

Φυσικά, δεν αλληλεπιδράτε πολύ μεταξύ σας όταν πετάτε με το δικό σας αεροσκάφος, αλλά είναι κάτι που γίνεται μάρτυρας μιας ομάδας φίλων που πετούν μαζί ταυτόχρονα και στη συνέχεια παρατηρούν τις προσπάθειές τους να προσπαθήσουν να προσγειωθούν τα υπερμεγέθη αεροπλάνα τους σε μικροσκοπικά αεροδρόμια. Για άλλη μια φορά, το multiplayer έρχεται να δημιουργήσει τη δική σας διασκέδαση.

Ανακαλύψτε νέα μονοπάτια πτήσεων.

Όπως αναφέραμε προηγουμένως το Microsoft Flight Simulator προσθέτει μερικές νέες δυνατότητες προσαρμοσμένες για αρχάριους στην έκδοση Xbox Series X|S και μία από αυτές είναι το Discovery Flights, το οποίο σας επιτρέπει να μεταφερθείτε αμέσως σε μια γραφική τοποθεσία, ώστε να μπορείτε να εξερευνήσετε την ομορφιά του με την άνεσή σας.

Μπορείτε να δείτε ένα παράδειγμα αυτού στο παραπάνω βίντεο και υπάρχουν αρκετές πτήσεις Discovery στη διάθεσή σας, που κυμαίνονται από το Λονδίνο μέχρι το Σαν Φρανσίσκο και το όρος Fuji. Αυτός είναι επίσης ένας άλλος φανταστικός τρόπος για να επισκεφθείτε διάσημα ορόσημα αν ενδιαφέρεστε περισσότερο για γραφικά παρά για πραγματικό gameplay, οπότε τουλάχιστον, σας συνιστούμε να τα επισκεφθείτε.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.