Πώς να κόψετε το μέγεθος του Microsoft Flight Simulator στο μισό.

Published on 30 July 2021 at 16:35

Το Microsoft Flight Simulator έφτασε τελικά στο Xbox Series X/S. Ο προσομοιωτής πτήσης της Microsoft γνώρισε μια πραγματικά κρίσιμη επιτυχία μετά την κυκλοφορία του στον υπολογιστή, οπότε η άφιξή του στο Xbox αναμενόταν με ανυπομονησία. Ωστόσο, μία από τις πτυχές που μπορεί να είναι πιο ενοχλητική για τους χρήστες που θέλουν να το δοκιμάσουν είναι ο τεράστιος χώρος που καταλαμβάνει στο SSD των κονσολών, το οποίο ανέρχεται σε σχεδόν 100GB χώρου.

Εάν είστε ένας από εκείνους τους χρήστες που συχνά ιδρώνουν για να κάνουν χώρο για νέους τίτλους, ειδικά με το Game Pass, μην ανησυχείτε, μια λύση είναι δυνατή σε αυτή την περίπτωση. Είναι δυνατό να μειώσετε το μέγεθος που καταλαμβάνει το Microsoft Flight Simulator στο Xbox σε λιγότερο από το ήμισυ με απλό τρόπο, ωστόσο, θα είναι απαραίτητο να έχετε μια σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο όταν θέλετε να παίξετε τον τίτλο. Το Microsoft Flight Simulator αποτελείται από δύο διαφορετικά αρχεία στις κονσόλες Xbox. Από τη μία πλευρά, ένα πρώτο αρχείο περίπου 42GB που θα ήταν το ίδιο το παιχνίδι, και από την άλλη ένα άλλο αρχείο, περίπου 59GB που σας επιτρέπει να παίξετε το παιχνίδι εκτός σύνδεσης. Αυτό το δεύτερο αρχείο δεν είναι καθόλου απαραίτητο κάθε φορά που έχετε μια σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο στο σπίτι, οπότε μπορείτε απλά να επιλέξετε να μην το εγκαταστήσετε εάν ανησυχείτε για το χώρο στην κονσόλα σας.

Εάν έχετε ήδη εγκαταστήσει και τα δύο μέρη και θέλετε να διαγράψετε το δεύτερο αρχείο, απλά μεταβείτε στα παιχνίδια και τις εφαρμογές μου, πατήστε το κουμπί μενού στο Microsoft Flight Simulator, κάντε κλικ στη διαχείριση παιχνιδιών και πρόσθετων και σε αυτό το μενού θα πρέπει να μπορείτε να διαγράψετε το προαιρετικό αρχείο για να παίξετε εκτός σύνδεσης. Ειδικά αν παίζουμε σε ένα Xbox Series S, με πιο περιορισμένο SSD, μπορεί να είναι δύσκολο μερικές φορές να κάνουμε χώρο οπότε τα μέτρα αυτού του είδους είναι πολύ ευπρόσδεκτα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.