Πώς να εγκαταστήσετε τις παγκόσμιες ενημερώσεις του Microsoft Flight Simulator στο Xbox.

Published on 28 July 2021 at 17:43

Μέχρι τώρα ελπίζουμε να είχατε την ευκαιρία τουλάχιστον να δοκιμάσετε το Microsoft Flight Simulator στο Xbox Series X ή το Xbox Series S και να θαυμάσετε τα υπέροχα γραφικά του. Αλλά ξέρατε ότι μπορείτε να το κάνετε να φαίνεται ακόμα καλύτερο (δωρεάν);

Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους η ομάδα στο Asobo Studio έχει κυκλοφορήσει μια σειρά από παγκόσμιες ενημερώσεις, στοχεύοντας σε διαφορετικές περιοχές του κόσμου και δίνοντάς τους μια χειροποίητη αλλαγή. Αυτές οι ενημερώσεις είναι προσβάσιμες δωρεάν και στο Xbox, αλλά δεν είναι προεγκατεστημένες, οπότε πρέπει να τις βρείτε και να τις κατεβάσετε μόνοι σας.

Οι ενημερώσεις που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής έχουν επικεντρωθεί στην Ιαπωνία, τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, τη Δυτική Ευρώπη και τους Σκανδιναβούς, προσθέτοντας τα πάντα, από φωτογραμμετρία υψηλής ανάλυσης 3D για πόλεις έως προσαρμοσμένα ορόσημα.

Χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, δείτε πώς μπορείτε να τα εντοπίσετε:

  • Φόρτωση προσομοιωτή πτήσης της Microsoft
  • Στο κύριο μενού, μετακινηθείτε στο 'Marketplace'
  • Πηγαίνετε στην καρτέλα «World Update» και επιλέξτε την
  • Πατήστε «Full Catalog» και θα δείτε και τις πέντε διαθέσιμες παγκόσμιες ενημερώσεις

Όπως μπορείτε να δείτε από την παραπάνω εικόνα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε μετά από αυτό είναι να πατήσετε 'Get and Download', και οι επιλεγμένες παγκόσμιες ενημερώσεις/ενημερώσεις θα αρχίσουν να μεταφορτώνουν στο παρασκήνιο ενώ παίζετε το παιχνίδι. Αυτό προφανώς καταλαμβάνει επιπλέον χώρο, οπότε ίσως θελήσετε να επιλέξετε και να επιλέξετε τις ενημερώσεις που σας ενδιαφέρουν περισσότερο.

Το Asobo θα συνεχίσει να κυκλοφορεί δωρεάν ενημερώσεις στον κόσμο στο μέλλον, οπότε υπάρχουν πολλά περισσότερα καλά πράγματα που θα έρθουν!


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.