Μία πρώτη σύγκριση απόδοσης για το Halo Infinite beta σε κονσόλες Xbox.

Published on 31 July 2021 at 10:32

Σίγουρα έχετε αναρωτηθεί πώς αποδίδει το Halo Infinite στις κονσόλες Xbox, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη ότι το ίδιο παιχνίδι βγαίνει τόσο στην προηγούμενη γενιά όσο και στην νέα. Η πρώτη τεχνική δοκιμή του Halo Infinite ξεκίνησε χθες και αν δεν έχετε εισέλθει ακόμα υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες που μπορείτε να πάρετε. Το γνωστό Youtube κανάλι ElAnalistaDaBits που δοκίμασε τον τίτλο και τα συμπεράσματά που έβγαλε ήταν ενθαρρυντικά.

Τόσο το Xbox One X όσο και το Xbox Series X υποτίθεται ότι διαθέτουν λειτουργίες ποιότητας και FPS αλλά αυτές οι λειτουργίες δεν είναι ενεργές αυτήν τη στιγμή. Προς το παρόν το Xbox One στοχεύει σε 1080p και 30fps, Xbox One X στα 4K και 30fps, Xbox Series S στα 1080p και 120fps και Xbox Series X στα 4k και 120fps. Εκτός από την ανάλυση και τον ρυθμό καρέ, και κάπως καλύτερες σκιές του περιβάλλοντος στο Series X|S όλες οι εκδόσεις είναι λίγο πολύ ίδιες.

Η βασική έκδοση Xbox One διατηρείται σχεδόν πάντα στα 30 fps, αν και με κάποια προβλήματα  stuttering και ρυθμού καρέ. Στο Xbox One X, η εμπειρία είναι σταθερή στα 30 fps. Όσο για τη νέα γενιά, το Xbox Series S παραμένει ως επί το πλείστον στα 120fps, με κάποια περιστασιακή πτώση ενός ή δύο καρέ, ενώ το Xbox Series X αγωνίζεται να διατηρήσει 4K/120fps, αιωρούμενο γύρω στα 110fps και πέφτοντας στα 90fps.

Μπορείτε να δείτε την πλήρη ανάλυση για τον εαυτό σας στο παρακάτω βίντεο σχετικά με την απόδοση του Halo Infinite beta στις κονσόλες Xbox. Ωστόσο, κανένα από αυτά τα αποτελέσματα δεν είναι οριστικό. Να θυμίσουμε πώς ο στόχος μιας τεχνικής δοκιμής είναι να βελτιώσει την εμπειρία των παικτών.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.