Το Crysis Remastered Trilogy έρχεται επίσημα στην νέα γένια το φθινόπωρο.

Published on 17 August 2021 at 17:39

Δεν υπάρχουν πολλά first-person shooters που είχαν δύο remasters στο παρελθόν, αλλά το Crysis, το  franchise της Crytek, δεν έχει χαρακτηριστεί σαν τους υπόλοιπους τίτλους του είδους, και αυτή τη φορά έρχεται πίσω για να θέσει ένα διαφορετικό μονοπάτι από τα άλλα.

Στην πραγματικότητα, το ίδιο το στούντιο με έδρα τη Γερμανία συγκρίνει το Crysis Remastered Trilogy με τα άρχικα παιχνίδια που βγήκαν στο Xbox 360, δείχνοντας έτσι τις βελτιώσεις που κατάφεραν να εφαρμόσουν κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης μέσω ενός βίντεο που μοιράστηκε το επίσημο κανάλι του παιχνιδιού.

Όπως μπορούμε να δούμε, το νέο και βελτιωμένο σύστημα φωτισμού φαίνεται πολύ πιο ρεαλιστικό, οι υφές φαίνονται πιο ευκρινείς και μερικές από τις αντανακλάσεις φαίνεται επίσης να έχουν αυξηθεί σημαντικά. Επιπλέον, οι τίτλοι φαίνεται επίσης να τρέχουν με υψηλότερο ρυθμό καρέ από πριν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κοινοποιούνται από την επίσημη περιγραφή του βίντεο, το παιχνίδι θα λάβει υφές σε υψηλή ευκρίνεια, μια δυναμική ανάλυση που θα ταλαντεύεται μεταξύ 1080p και 4K, καθώς και ουσιαστικές οπτικές βελτιώσεις και πολλά άλλα για το Xbox Series X|S, καθώς και πιθανώς για το PS5.

Προς το παρόν, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι αυτό το φθινόπωρο για να απολαύσουμε το Crysis Remastered Trilogy το οποίο έρχεται για Xbox One, το Xbox Series X|S, το PS4, το PS5, το Nintendo Switch και τον υπολογιστή.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.