Το Microsoft Store φαίνεται να έχει διαρρεύσει την ημερομηνία κυκλοφορίας του Halo Infinite.

Published on 25 August 2021 at 14:24

Η έλλειψη ειδήσεων για το Halo Infinite στην παρουσίαση Gamescom 2021 του Xbox ήταν λίγο παράξενη αλλά έχει ειπωθεί ότι μπορεί να ακούσουμε περισσότερα κατά τη διάρκεια του Gamescom Opening Night Live. Τα στοιχεία φαίνεται να συσσωρεύονται καθώς στο Microsoft Store φέρεται να έχει ενημερώσει την καταχώρηση του παιχνιδιού με ημερομηνία κυκλοφορίας στις 8 Δεκεμβρίου.

Οι πληροφορίες προέρχονται από τον χρήστη του Twitter Aggiornamenti Lumia ο οποίος σαρώνει τακτικά το Microsoft Store για ενημερώσεις. Σύμφωνα με μια τρέχουσα κρυφή λίστα για το campaign του Halo Infinite η ημερομηνία κυκλοφορίας έχει αλλάξει από το αρχικό placeholder σε νέα ημερομηνία την 8η Δεκεμβρίου.

Επιπλέον, ένας πωλητής από την Ταϊβαν έχει την ίδια ημερομηνία κυκλοφορίας στις 8 Δεκεμβρίου για το Halo Infinite. Ενώ η καταχώρηση ισχυρίζεται ότι περιλαμβάνεται και το Forge, το οποίο τώρα γνωρίζουμε ότι αυτό μάλλον δεν είναι αλήθεια αλλά συσχετίζεται με την αναφερόμενη ημερομηνία.

Με λίγες ώρες ακόμα μέχρι την έναρξη της Gamescom Night Live, ελπίζουμε ότι όλα θα αποκαλυφθούν. Έχει περάσει πολύς καιρός, αλλά φαίνεται ότι είμαστε σχεδόν έτοιμοι να μάθουμε μια σταθερή ημερομηνία κυκλοφορίας για το Halo Infinite!


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.