Το Asobo Studio σχεδιάζει να φέρει ελικόπτερα στο Microsoft Flight Simulator.

Published on 1 September 2021 at 18:49

Μετά από τόσα πολλά μεταγενέστερα αιτήματα, φαίνεται ότι τα ελικόπτερα θα προσγειωθούν τελικά στο Microsoft Flight Simulator το επόμενο έτος.

Ο προγραμματιστής Asobo Studio, μοιράστηκε σε μια ενημέρωση ανάπτυξης, έναν λεπτομερή οδικό χάρτη όλων όσων θα έρθουν στο παιχνίδι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και πέρα.

Προσέφεραν επίσης μια ματιά σε όλους τους πόρους που έχει ζητήσει η κοινότητα και σε ποιο στάδιο ανάπτυξης είναι. Το πιο ζητούμενο, μακράν, είναι η προσθήκη ελικοπτέρων, τα οποία συγκέντρωσαν περισσότερες από 1.500 ψήφους. Στο πρόγραμμα ανάπτυξης, τα ελικόπτερα χαρακτηρίστηκαν ως «προγραμματισμένα», με στόχο το 2022.

Ο κατάλογος περιελάμβανε επίσης περίπου 47 άλλα αιτήματα παικτών, μερικά από τα οποία βρίσκονται επίσης σε εξέλιξη, ενώ άλλα βρίσκονται υπό σκέψη. Όπως σωστά επεσήμαναν οι παίκτες, οι εξαιρετικά λεπτομερείς χάρτες του Microsoft Flight Simulator προσφέρονται πολύ καλά σε χαμηλές πτήσεις, κάτι που τα ελικόπτερα θα κατέγραφαν τέλεια.

Τα ελικόπτερα θα ήταν ένα μεγάλο επίτευγμα για το Microsoft Flight Simulator, όπως και τα στρατιωτικά τζετ (τα οποία θα έρθουν τον Νοέμβριο). Λαμβάνοντας υπόψη ότι το χαρακτηριστικό έχει προγραμματιστεί, φανταζόμαστε ότι αργά ή γρήγορα θα αρχίσουμε να το ακούμε.

Το Microsoft Flight Simulator είναι διαθέσιμο στα Windows 10 και για Xbox Series X|S


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.