Η 343 Industries  επιβεβαίωσε οτι θα αλλάξει το ραντάρ στο Halo Infinite μετά την κριτική των παιχτών.

Published on 6 September 2021 at 19:44

Πρόσφατα, η 343 Industries πραγματοποίησε το technical demo του Halo Infinite, ένα είδος ανοιχτής beta για πολλούς παίκτες που χρησίμευσε στην εταιρεία να δοκιμάσει τους servers του παιχνιδιού πριν δεχτεί μεγάλο όγκο παικτών και να δοκιμάσει διάφορους μηχανισμούς του τίτλου.

Χάρη στα σχόλια που έδωσαν οι χρήστες κατά τη διάρκεια του technical demo , η 343 Industries θα τροποποιήσει το ραντάρ του Halo Infinite για να το κάνει πιο παρόμοιο με αυτό των κλασικών τίτλων του έπους. Ενώ οι προηγούμενοι τίτλοι έδειχναν στο ραντάρ όλους τους παίκτες που κινούνταν (περπατώντας ή τρέχοντας), έπρεπε να κινηθούν με αργό ρυθμό σκύβοντας έτσι ώστε να μην εμφανίζονται στο ραντάρ στην περίπτωση του Halo Infinite μέχρι τώρα κανένας παίκτης δεν εμφανίστηκε στο ραντάρ εκτός αν πυροβολούσε ή έτρεχε.

Η 343 Industries  επιβεβαίωσε ότι έχουν ακούσει τις απόψεις των οπαδών και θα αλλάξει το ραντάρ για να το κάνει να λειτουργήσει παρόμοια με ό, τι έκανε σε προηγούμενους τίτλους.
Το Halo Infinite είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια της υπόλοιπης χρονιάς. Στις 8 Δεκεμβρίου 2021 θα μπορούμε να απολαύσουμε το Halo Infinite στο Xbox One, xbox Series X/S και PC.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.