Το Football Manager 2022 έρχεται την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του στο Xbox Game Pass

Published on 9 September 2021 at 19:12

Εδώ και μερικά χρόνια λαμβάνουμε τις κυκλοφορίες του Football Manager στην υπηρεσία αστέρων της Microsoft. Αυτά συνήθως φτάνουν λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία τους και είναι διαθέσιμα για μια μακρά σεζόν. Όπως συμβαίνει στην περίπτωση του Football Manager 2021 που έφτασε στα τέλη του περασμένου έτους.

Πριν από λίγες ώρες ανακοινώθηκε ότι η επόμενη δόση του manager θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες του Xbox Game Pass την ίδια ημέρα με την κυκλοφορίας του, μια έκπληξη  ευπρόσδεκτη για όλους τους λάτρεις του ποδοσφαίρου.

Το Football Manager 2022 σας επιτρέπει να έχετε τον πλήρη έλεγχο της αγαπημένης σας ποδοσφαιρικής ομάδας. Είναι στο διάθεσή σας να ανταποκριθείτε στους στόχους του διοικητικού συμβουλίου και τις προσδοκίες των φιλάθλων ώστε να φτάσετε στην κορυφή του ποδοσφαιρικού κόσμου.

Το Football Manager 2022 θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου σε Xbox, Xbox Cloud Gaming και PC. Θα διαθέτει επίσης τεχνολογία Xbox Play Anywhere, η οποία μας επιτρέπει να μεταφέρουμε απρόσκοπτα την πρόοδό μας μεταξύ κονσόλας και υπολογιστή μέσω του ίδιου προφίλ Xbox.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.