Η κυκλοφορία του Bioshock 4 για το Xbox Series X|S ενδέχεται να έχει διαρρεύσει.

Published on 14 September 2021 at 18:42

Η 2K Games επιβεβαίωσε πριν από λίγους μήνες ότι το Bioshock 4 βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη, από την Cloud Chamber, ενός στούντιο που ιδρύθηκε από την 2K Games ειδικά για να συνεχίσει την ανάπτυξη της σειράς. Αν και, κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών, έχουν διαρρεύσει νέες λεπτομέρειες αυτής της τέταρτης δόσης του Bioshock σήμερα θα μπορούσαμε να έχουμε ανακαλύψει την πιθανή και επερχόμενη κυκλοφορία του Bioshock 4 για το Xbox Series X|S, χάρη σε μια νέα διαρροή.

Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε ήδη, η υπηρεσία Nvidia υποτίθεται ότι διέρρευσε την ύπαρξη νέων αποκλειστικών παιχνιδιών για το Xbox Series X|S, μεταξύ των οποίων βρίσκουμε το Gears 6. Άλλα μεγάλα έργα εμφανίζονται επίσης όπως το GTA Trilogy Remastered, Metro Next, Monster Hunter 6, Crysis 4, Tekken 8, το reamake του Final Fantasy IX ή του Bioshock 4, του οποίου το υποτιθέμενο παράθυρο εκτόξευσης θα ήταν γνωστό.

Στη μακρά λίστα των παιχνιδιών που θα είχαν διαρρεύσει από τη Nvidia μέσω του Reddit, ανακαλύφθηκε το όνομα του Bioshock 2022, το οποίο υποθέτουμε ότι θα αναφέρεται στην 4η δόση του επιτυχημένου franchise. Προφανώς, μένει να δούμε αν αυτή η λίστα είναι πραγματική ή ήταν ψεύτικη. Αλλά γνωρίζοντας ότι η ανάπτυξη του Bioshock 4 συνεχίζεται από το 2017, οπότε δεν θα ήταν παράλογο να βγει στην αγορά το επόμενο ή το επόμενο έτος.

Τέλος, σας υπενθυμίζουμε ότι οι διάφορες αγγελίες εργασίας αποκάλυψαν ότι το επόμενο BioShock 4 θα μπορούσε να είναι open world  πιο συγκεκριμένα τύπου sandbox, το οποίο ανοίγει την πόρτα στην εξερεύνηση και σε έναν κόσμο με περισσότερες αφηγηματικές δυνατότητες όντας έτσι διαφορετικό από τις προηγούμενες παραδόσεις.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.