Το Forza Horizon 5 θα είναι πιο προσβάσιμο για όλους

Published on 21 September 2021 at 20:30

Ολο και πλησιάζει η ημέρα κυκλοφορίας για ένα από τους πιθανούς υποψηφίους για το GOTY 2021. Μιλάω για το Forza Horizon 5, τη νέα έκδοση του Forza η οποία αυτή τη φορά θα μας μεταφέρει στο Μεξικό και στην οποία θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τον μεγαλύτερο χάρτη της σειράς μέχρι στιγμής.

Αν μας ακολουθείτε τακτικά θα γνωρίζετε ότι η PlayGround μας δίνει νέες πληροφορίες κάθε εβδομάδα μέσω ορισμένων προγραμμάτων στο Twitch που ονομάζονται Let's Go!. Το χθεσινό ήταν πολύ επικεντρωμένο στο multiplayer κομμάτι του παιχνιδιού, και σήμερα σας φέρνουμε τις κύριες καινοτομίες που μπορούσαμε να δούμε.

Όπως είπα το χθεσινό πρόγραμμα επικεντρώθηκε στην online πλευρά του Forza Horizon 5, και γενικά αυτό που μπορούσαμε να δούμε είναι όλες οι επιλογές που θα έχουμε να επιλέξουμε. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια σύνοψη των κυριότερων σημείων, καθώς και το βίντεο του πλήρους προγράμματος:

  • Horizon Open: Αυτό είναι το νέο επίκεντρο που θα είναι σε θέση να αγωνιστεί online στο Forza Horizon 5. Ακολουθώντας τον τόνο του υπόλοιπου παιχνιδιού φαίνεται ότι αυτό θα είναι πολύ πιο προσβάσιμο από ό, τι στην προηγούμενη έκδοση, και θα μας επιτρέψει να έχουμε πρόσβαση σε διαγωνισμούς που χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες: Open Racing, Open Drifting, Playground Games και The Eliminator, το οποίο θυμίζει σαν να είναι ένα battle royale.
  • Horizon Tour: Εδώ θα βρούμε άλλους τύπους εκδηλώσεων πιο προσανατολισμένους στη συνεργασία μεταξύ των χρηστών, ιδανικούς για να συναντήσετε νέους παίκτες και να συμμετάσχετε γρήγορα σε νηοπομπές για να μετακινηθείτε στο χάρτη μεταξύ των διαφορετικών αγώνων που βρίσκονται στο session.
    Horizon Arcade: Και πάλι θα έχουμε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε σε αγώνες για να πάμε από το ένα μέρος στο άλλο, αλλά αυτή τη φορά θα είναι κάτι παρόμοιο με Mini games.
  • Σε αυτό πρέπει να προσθέσουμε κάποιες πρόσθετες πληροφορίες, όπως η δυνατότητα αποστολής τυχαίων αυτοκινήτων στους φίλους μας με τη μορφή δώρων, καλύτερα Drivatares, ένα βελτιωμένο σύστημα LINK για την επικοινωνία με άλλους χρήστες και κέρματα που ονομάζονται Kudos που θα ανταμείψουν τους χρήστες που παίζουν σωστά.

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.