Ο δεύτερος γύρος προσκλήσεων του Halo Infinite multiplayer έχουν σταλεί.

Published on 21 September 2021 at 11:46

Ακολουθώντας το αρχικό technical preview του Halo Infinite για το multiplayer κομμάτι, το Xbox έχει αρχίσει τώρα να στέλνει τον δεύτερο γύρο προσκλήσεων. Αυτή η νέα δοκιμή θα πραγματοποιηθεί σε δύο ξεχωριστά Σαββατοκύριακα. Η πρώτη είναι από τις 23 έως τις 26 Σεπτεμβρίου και ο δεύτερος γύρος είναι από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου.

Ο Brian Jarrard της 343 σημείωσε πώς η ομάδα στέλνει "πολύ περισσότερες" προσκλήσεις αυτή τη φορά - υπενθυμίζοντας σε όλους πώς λειτουργεί το σύστημα προσκλήσεων. Επιπλέον, η ομάδα θα επεκτείνει την πρόσβαση για πολλούς παίκτες halo Infinite "πέρα από τους Halo Insiders" το δεύτερο Σαββατοκύριακο.

Οι halo insiders που έχουν πλήρες και έγκυρο προφίλ μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να προσκληθούν όλοι. Θα επεκτείνουμε την πρόσβαση το 2ο Σαββατοκύριακο πέρα από τους Halo Insiders, ώστε ο κόσμος  που δεν προσκληθεί να μπορέσει να το απολαύσει. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας!

Αυτή η επερχόμενη εκδήλωση θα έχει προφανώς μεγαλύτερη έμφαση στο arena PvP αυτή τη φορά και θα πρέπει ακόμη και να πραγματοποιηθούν κάποιες «Big Team Battles».


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.