Το Superliminal λαμβάνει πολλές θετικές κριτικές από τότε που μπήκε στο Xbox Game Pass.

Published on 22 September 2021 at 15:57

Έχουμε ακόμα έναν πολυάσχολο Σεπτέμβριο μπροστά μας για το Xbox Game Pass και την περασμένη εβδομάδα ήταν γεμάτη από νέες προσθήκες στη βιβλιοθήκη, συμπεριλαμβανομένου του δημοφιλούς παιχνιδιού παζλ Superliminal που φαίνεται να κάνει πολλούς νέους φίλους στο Xbox.

Οι συνδρομητές του Game Pass έχουν πάει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστούν τους επαίνους τους για το παιχνίδι (το οποίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά για το Xbox τον Ιούλιο του 2020), που περιγράφεται ως ένα "παζλ πρώτου προσώπου που λυγίζει το μυαλό" στο οποίο δραπετεύετε από έναν σουρεαλιστικό κόσμο ονείρων μέσω της επίλυσης αδύνατων γρίφων χρησιμοποιώντας την ασάφεια του βάθους και της προοπτικής.

Υπάρχουν πολλά παρόμοια σχόλια σχετικά με το Superliminal  και το μόνο πραγματικό μειονέκτημα που παρατηρούμε (εκτός από την σύντομη διάρκεια του ) είναι ότι στην πραγματικότητα κάνει μερικούς ανθρώπους να αισθάνονται άρρωστοι, πιθανώς λόγω του γεγονότος ότι περιορίζεται στα 30fps. Ο προγραμματιστής έχει προτείνει πει για 60fps στο Xbox Series X|S με ένα "ίσως" στο μέλλον.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.