Το Marvel Avengers έρχεται στο Xbox Game Pass στις 30 Σεπτεμβρίου.

Published on 28 September 2021 at 18:44

Μια ωραία έκπληξη πλησιάζει για τους συνδρομητές του Xbox Game Pass! Η Microsoft και η Square Enix ανακοινώνουν την άφιξη του Marvel's Avengers στον κατάλογο υπολογιστών, κονσολών και cloud. Ο τίτλος θα είναι διαθέσιμος από τις 30 Σεπτεμβρίου και θα ενσωματώσει όλο το δωρεάν περιεχόμενο που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα. Έτσι, αυτό περιλαμβάνει επίσης το expansion Black Panther: War for Wakanda. 

Παρά το χλιαρό λανσάρισμα και τον μικρό αριθμό παικτών, η Crystal Dynamics επανέλαβε τη δέσμευσή της να συνεχίσει να βελτιώνει την εμπειρία. Από την κυκλοφορία του, το παιχνίδι έχει εμπλουτιστεί. Έτσι, οι παίκτες μπόρεσαν να δουν την άφιξη αρκετών ηρώων όπως Kate Bishop, Hawkeye και Tchalla ο καθένας συνοδευόμενος από νέες προσθήκες ιστοριών και multiplayer στοιχείων . Ο τίτλος έχει επίσης ενημερωθεί για κονσόλες επόμενης γενιάς και διαθέτει optimized visuals για το Xbox Series X|S.

Αυτή η άφιξη στο Xbox Game Pass θα επιτρέψει αναμφίβολα σε ένα νέο περιθώριο παικτών να βυθιστούν στους  ήρωες του σύμπαντος της Marvel. 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.