Ήρθε νέο 7 λεπτο gameplay από το Alan Wake Remastered.

Published on 28 September 2021 at 21:45

Ένα από τα μεγάλα κλασικά της εποχής του Xbox 360 πρόκειται να επιστρέψει βελτιωμένο και προσαρμοσμένο στην τρέχουσα εποχή. Μιλάμε για τον Alan Wake, ένα action thriller από την Remedy Entertainment που μας αφηγείται την ιστορία ενός μυθιστοριογράφου με έλλειψη δημιουργικότητας  που πηγαίνει στην ειδυλλιακή πόλη του Bright Falls για να την ανακτήσει. Ωστόσο, η εξαφάνιση της γυναίκας του και το αυξανόμενο σκοτάδι του τόπου θα απειλήσουν να τον σκοτώσουν. Σήμερα κυκλοφόρησε ένα gameplay 7 λεπτών για το Alan Wake Remastered σε 4K ( μέσω του καναλιού IGN) ώστε να δούμε την δουλειά που έχει γίνει.

Όπως μπορείτε να δείτε στο gameplay  μας δείχνει μερικά λεπτά από την αρχή του Alan Wake Remastered, ειδικά με τον μυθιστοριογράφος μας που προσπαθεί να φτάσει στο βενζινάδικο, όπου θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει με κάποιον που μπορεί να εξηγήσει τι συμβαίνει. Αυτό που καθιστά σαφές αυτό το νέο gameplay είναι ότι η βελτίωση σε σχέση με τον αρχικό τίτλο είναι περισσότερο από εμφανής, με μοντέλα χαρακτήρων προσαρμοσμένα στην τρέχουσα εποχή και με ορισμό 4K και ρευστότητα χάρη στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο που θα μας βοηθήσουν να έχουμε μια πιο θεαματική εμπειρία στο Bright Falls.

Να θυμάστε ότι το Alan Wake Remastered θα φτάσει στις 5 Οκτωβρίου στο Xbox Series X|S, xbox One και σε άλλες πλατφόρμες και ότι το αρχικό έργο του Remedy Entertainment είναι ξανά διαθέσιμο σε Xbox. Οι managers του επέλεξαν ένα ανανεωμένο προϊόν και σε μειωμένη τιμή εκκίνησης, οπότε αν είστε φανατικός οπαδός του Alan Wake ή νεοφερμένος στο έπος, είναι μια φανταστική ευκαιρία να το πάρετε στα χέρια σας.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.