Το Scorn ενδέχεται να καθυστερήσει έως το 2022

Published on 29 September 2021 at 16:28

Παρά τα πρόσφατα νέα ότι το Scorn εξακολουθούσε να προορίζεται να κυκλοφορήσει στο Xbox φέτος, οι πρόσφατα ανακαλυφθείσες πληροφορίες φαίνεται να υποδηλώνουν ότι μπορεί να έχει πάρει αναβολή για το 2022.

Όπως εντοπίστηκε από το True Achievements, ένα πρόσφατο δελτίο Τύπου από την Kepler Interactive, μια νεοσύστατη ομάδα "Super Developer", αποκάλυψε ότι συνέταξε πολλά στούντιο και επέτρεπε στους ιδρυτές τους να γίνουν συνιδιοκτήτες. Από τους προαναφερθέντες προγραμματιστές, το όνομα της Ebb Software εμφανίστηκε, ο προγραμματιστής πίσω από τον επερχόμενο τίτλο  Scorn για το Xbox Game Pass.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, το 2022 θα δούμε πολλούς "καυτά αναμενόμενους τίτλους", συμπεριλαμβανομένου του Scorn, υποδηλώνοντας ότι το παιχνίδι δεν θα χτυπά πλέον το προβλεπόμενο παράθυρο κυκλοφορίας για το φθινόπωρο 2021.

Δεν προκαλεί έκπληξη, δεδομένου ότι δεν έχουμε ακούσει τίποτα για την εξέλιξη του παιχνιδιού όλο το χρόνο. Είχαμε δει κάποιο gameplay του τίτλου το 2020, αλλά από τότε υπήρξε μόνο σιωπή. Αν υπάρχει καθυστέρηση στα χαρτιά, φανταζόμαστε ότι θα ακούσουμε κάτι επίσημο πολύ σύντομα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.