Οι Halo Insiders έλαβαν έναν κωδικό για να προσκαλέσουν έναν φίλο στη νέα δοκιμή.

Published on 29 September 2021 at 15:09

Ενώ η δεύτερη δοκιμή  του Halo Infinite πραγματοποιήθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο η 343 Industries ετοιμάζουν ήδη τη συνέχεια για την Πέμπτη. Πράγματι, μετά από λίγες ημέρες επικεντρωμένοι στο PVP 4 έναντι 4, θα είμαστε σε θέση να απολαύσουμε μια νέα φάση δοκιμών γύρω από τη λειτουργία Big Team Battle που θα παιχτεί στο 12V12 σε έναν συγκεκριμένο χάρτη: Fragmentation.

Καθώς το στούντιο επιδιώκει να συλλέγει όλο και περισσότερα δεδομένα και να δοκιμάζει αυτές τις υπηρεσίες, είναι απαραίτητο να συγκεντρώνονται όλο και περισσότεροι άνθρωποι κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Ενώ όλα τα μέλη του προγράμματος Halo Insider και στη συνέχεια το Xbox Insider προσκλήθηκαν, τα πρώτα έχουν λάβει τώρα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με έναν κωδικό πρόσκλησης για να επιτρέψουν σε έναν φίλο να συμμετάσχει σε αύτη την δοκιμή.

Για να ανταλλάξετε αυτόν τον κώδικα, απλά μεταβείτε στον ιστότοπο. Αυτό θα επιτρέψει σε νέους παίκτες να προσκληθούν στη δοκιμή  σε Xbox και PC, ενώ οι παίκτες Xbox μπορούν να κατεβάσουν του Tech Preview απευθείας από το Insider Hub σε κονσόλες. Ως υπενθύμιση, είναι δυνατό να ανοίξετε ένα εισιτήριο απευθείας με την 343 Industries για να αναφέρετε σφάλματα όπου αυτός είναι επίσης ένας από τους κύριους στόχους αυτής της δοκιμής.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.