Ένα εικονικό μουσείο έρχεται στο Microsoft Flight Simulator 2020

Published on 30 September 2021 at 23:20

Η πρώτη προσθήκη της σειράς "Local Legends" προσγειώθηκε πριν από λίγες ώρες στο Microsoft Flight Simulator. Αυτή η αρχική προσθήκη είναι το Junkers Ju-52 και σχεδιάζει να είναι το πρώτο αεροσκάφος που θα φτάσει σε μια σείρα που γιορτάζει την ιστορία της αεροπορίας και θα συμβαδίζει με τις Παγκόσμιες ενημερώσεις που θα κυκλοφορόυν (θυμηθείτε ότι η τελευταία από αυτές περιελάμβανε Γερμανία, η χώρα από την οποία προέρχεται το αεροπλάνο).

Το trimotor είχε ανακοινωθεί στη gamescom πέρυσι και λίγες ημέρες αργότερα η Asobo έδωσε λεπτομέρειες για τη δουλειά που είχαν κάνει για την ψηφιοποίηση του αεροσκάφους και την αναδημιουργία του με τον πιο αυθεντικό δυνατό τρόπο, μια εργασία που περιλάμβανε σάρωση της άτρακτου με υψηλό ψηφιακό σαρωτή ανάλυσης για καταγραφή ακόμη και των πιο μικρών λεπτομερειών.

Η έρευνα οδήγησε την ομάδα ανάπτυξης να συνεργαστεί με τον Bernd Junkers, εγγονό του Hugo Junkers, τον σχεδιαστή του αεροπλάνου και έναν συνταξιούχο πιλότο της Lufthansa που πέταξε με το κλασικό αεροσκάφος στην εποχή του.

Το μέλλον θα φέρει και άλλες προσθήκες στη σειρά, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για οποιοδήποτε τύπο συσκευής. Το Junkers Ju-52 είναι τώρα διαθέσιμο για 14,99 $ από το κατάστημα.

Οι συνδρομητές του Xbox Game Pass μπορούν να μεταβούν στον εικονικό ουρανό χωρίς κόστος, τόσο σε υπολογιστή όσο και σε Xbox Series S/X αυτή τη στιγμή, αν το επιθυμούν.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.