Το Forza Horizon 5 θα έχει εβδομαδιαίες κλιματικές αλλαγές.

Published on 1 October 2021 at 23:35

Ο νέος τίτλος αγώνων και ανοιχτού κόσμου που αναπτύσετε από την Playground Games θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου 2021 και θα είναι διαθέσιμος σε Xbox One, Xbox Series X | S, Xbox Cloud Gaming και PC, εκτός από την άφιξη την ίδια ημέρα της κυκλοφορίας του στο Xbox Game Pass. Αυτό το νέο Forza Horizon 5 θα μας μεταφέρει στο Μεξικό, μια τοποθεσία που διαμορφώνεται ως ένα από τα πιο διαφορετικά μέρη μέχρι τώρα, με ερήμους, ζούγκλες, κρυμμένα ερείπια, παραλίες, φαράγγια. Αλλά πάνω από όλα αυτά το Forza Horizon 5 θα έχει εβδομαδιαίες αλλαγές καιρού, οι οποίες θα κάνουν το παιχνίδι να αισθάνεται ακόμα πιο ζωντανό.

Το Forza Horizon 5 θα είναι ένα πολύ μεγαλύτερο και πιο απίστευτο παιχνίδι από το Forza Horizon 4, όπου το Μεξικό θα είναι μέρος της επιτυχίας του. Χάρη στη γεωγραφική ποικιλία, στο Forza Horizon 5 θα υπάρχουν πολύ διαφορετικά περιβάλλοντα, αλλά θα έχουμε και δυσμενείς κλιματολογικές συνθήκες. Όπως γνωρίζετε καλά, στην τέταρτη δόση του Forza Horizon οι εποχές άλλαζαν εβδομαδιαίως, ώστε να μπορέσουμε να ζήσουμε και τις τέσσερις σεζόν τον ίδιο μήνα. Με το Forza Horizon 5 αυτό θα συνεχίσει να συμβαίνει, όπως επιβεβαιώθηκε από την Playground Games.

Οι εποχές αλλάζουν ακόμα κάθε εβδομάδα και με αυτό, το ίδιο θα αλλάξει ο καιρός και ο κόσμος γύρω σας. Θα υπάρξουν πλημμύρες κατά την ανοιξιάτικη περίοδο που μπορεί να μπλοκάρουν κάποιους δρόμους και επίσης πρέπει να κυνηγήσουμε μερικές τεράστιες καταιγίδες.

Προφανώς, οι κλιματικές αλλαγές μπορεί να μην είναι τόσο σημαντικές όσο αυτές του Forza Horizon 4, αφού στο Μεξικό δεν θα έχει χιόνι εκτός από κάποιες ορεινές περιοχές όπως είδαμε στο τρέιλερ του παιχνιδιού. Επιπλέον, το κλίμα είναι πολύ θερμότερο από το βροχερό Ηνωμένο Βασίλειο. Παρ 'όλα αυτά, η Playground Games υπόσχεται αλλαγές στο χάρτη. Χωρίς αμφιβολία, το Forza Horizon 5 φαίνεται υπέροχο και η επιθυμία που έχουμε να το παίξουμε είναι ατελείωτη.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.