Ένα mod των Fallout 3 και New Vegas αναδημιουργεί όλες τις υφές του σε ποιότητα 2K με εντυπωσιακό τρόπο

Published on 2 October 2021 at 08:50

Κάθε θαυμαστής των Bethesda RPG πρέπει να παρακολουθεί σχετικά τις ειδήσεις που πάντα ετοίμαζει η κοινότητα των mod. Από mods που προσθέτουν κάθε είδους νέο περιεχόμενο σε άλλα όπως αυτό που σας φέρνουμε σήμερα, τα οποία ενημερώνουν αυτούς τους τίτλους με δύο γενιές αρχαιότητας πίσω τους για να δουν γραφικά επίπεδα που δεν θα περιμέναμε.

Σήμερα, θέλουμε να σας δείξουμε πώς ένα Mod του Fallout 3 και του New Vegas που αναδημιουργεί όλες τις υφές του σε 2K ποιότητα . Δημιουργήθηκε από το modder "Spiffyskytrooper", το πακέτο υφής που ονομάζεται "Legacy Reborn" επιδιώκει να αναδημιουργήσει τις υφές του τίτλου σε πολύ υψηλότερη ποιότητα, αλλά σέβεται όσο το δυνατόν περισσότερο την εμφάνιση των αρχικών υφών.
Το mod περιλαμβάνει μια έκδοση χαμηλής, μεσαίας και υψηλής ποιότητας. Σύμφωνα με τον modder, η υψηλή έκδοση θα πρέπει να προκαλεί πτώση της απόδοσης μόνο σε χρήστες με αρκετά παλιούς υπολογιστές, σύμφωνα με τις δοκιμές του όποτε έτσι όλα δείχνουν ότι το mod είναι αρκετά καλά βελτιστοποιημένο.

Όπως θα περίμενε κανείς, το mod είναι διαθέσιμο μόνο για την έκδοση PC (προς το παρών) των δύο τίτλων της Bethesda.

Ένα mod των Fallout 3 και New Vegas αναδημιουργεί όλες τις υφές του σε ποιότητα 2K με εντυπωσιακό τρόπο
Τόσο το Fallout 3 όσο και το Fallout New Vegas είναι επί του παρόντος στο Xbox Game Pass, τόσο στην κονσόλα όσο και στον υπολογιστή και στο cloud. 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.