Απολαύστε το Scarlet Nexus εντελώς δωρεάν χάρη στο Xbox Game Pass

Published on 30 September 2021 at 14:36

Αυτό το 2021 θα έχει πολύ «ξύλο» για το ποιο παιχνίδι θα είναι το GOTY. Υπάρχουν ακόμα μια καλή χούφτα παιχνιδιών που θα θεωρηθούν ανταγωνιστές, αλλά μεταξύ αυτών που έχουν ήδη κυκλοφορήσει έχουμε ένα που ήταν μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της χρονιάς. Μιλάμε φυσικά για το Scarlet Nexus.

Το νέο παιχνίδι της Bandai Namco είναι ένα action RPG σε ένα σύμπαν που δημιουργήθηκε για την περίσταση και όπου οι τηλεπαθητικές δυνάμεις του χαρακτήρα μας παίζουν θεμελιώδη ρόλο. Το παιχνίδι ήταν στην αγορά για λίγο περισσότερο από 3 μήνες και πολλοί από εμάς το απολαύσαμε ήδη, αλλά σήμερα στο TGS λάβαμε μερικές θεαματικές ειδήσεις: Το Scarlet Nexus έρχεται σήμερα στο Xbox Game Pass!

Η υπέροχη δουλειά που κάνει η Microsoft με το Xbox Game Pass και ο κατάλογός της είναι εντυπωσιακός. Σήμερα, 30 Σεπτεμβρίου, εκτός από το Scarlet Nexus, θα λάβουμε επίσης το Marvel’s Avengers με όλο το περιεχόμενο που μπορείτε να κατεβάσετε στην υπηρεσία, οπότε χωρίς αμφιβολία το μόνο που θα χρειαστούμε είναι ελεύθερος χρόνος για να απολαύσετε δύο υπέροχα παιχνίδια.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.