Το πρώτο Battle Pass για το Halo Infinite έχει διαρρεύσει.

Published on 4 October 2021 at 18:03

Το πρώτο battle pass του Halo Infinite έχει διαρρεύσει χάρη στις τρέχουσες τεχνικές δοκιμές αποκαλύπτοντας ότι θα έχει 120 επίπεδα και θα περιλαμβάνει armors εμπνευσμένα από το Halo Reach.

Πίσω αποκαλύφθηκε στην E3 αποκαλύφθηκε ότι το multiplayer του Halo Infinite θα είναι F2P, πράγμα που σημαίνει ότι πιθανότατα δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι έρχεται με battle pass. Ανακαλύψαμε επίσης ότι θα προχωρήσει μέσω challenges και όχι μέσω experience points αν και η 343 έσπευσαν να καθησυχάσουν τους παίκτες ότι θα υπάρξουν αρκετά καθημερινά challenges  για να συνεχίζουν οι παίκτες.

 Η διαρροή αυτή κοινοποιήθηκε από τον Redditor Longbongos στο subreddit GamingLeaksAndRumours .

Επίσης αποκαλύπτει ότι το battle pass με τίτλο Noble Sacrifice, θα περιλαμβάνει συνολικά 120 tiers. Η δωρεάν έκδοση θα έχει προφανώς όλες τις μικρότερες ανταμοιβές ενός battle pass όπως re-rolls,  backgrounds ,battle pose κλπ.. 

Μια λεπτομερής εικόνα αναλύει κάθε ανταμοιβή από την πρώτη σεζόν. Κάθε επίπεδο έχει κάποιο είδος αισθητικής ανταμοιβής, όπως επιχρίσματα όπλων ή οχημάτων, κομμάτια πανοπλίας ή εμβλήματα, αλλά κάθε δύο επίπεδα θα έχουν ένα μωβ ξεκλείδωμα πανοπλίας και κάθε 10 επίπεδα θα σας δώσει ένα χρυσό ξεκλείδωμα που θα σχετίζεται με ένα από τα μέλη της Noble Team.

Το πρώτο χρυσό ξεκλείδωμα θα πραγματοποιηθεί στο επίπεδο 30 και θα σας δώσει πανοπλία που σχετίζεται με τον Carter, ενώ το επίπεδο του battle pass 50 έχει ως θέμα την πανοπλία του Jun. Το επίπεδο 70 θα σου δώσει την πανοπλία της Kat ενώ το επίπεδο 90 θα σου δώσει πρόσβαση στο θέμα της πανοπλίας τουJorge. Τέλος, το επίπεδο 110 θα σου δώσει την πανοπλία του Emile. Περιέργως, δεν φαίνεται να υπάρχει αναφορά για τον Noble Six σε όλη τη διάρκεια του battle pass.

Μερικά άλλα ενδιαφέροντα ξεκλείδωτα που βρέθηκαν μέσα στο πέρασμα μάχης περιλαμβάνουν τον Επόπτη ως τεχνητής κατάστασης στην τάξη 115 και την πανοπλία FX που προηγουμένως διέρρευσαν μαζί με μερικά εμβλήματα meme-y.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.