Ο Aaron Greenberg έχει ήδη δοκιμάσει το campaign του Halo Infinite.

Published on 5 October 2021 at 07:21

Ενώ όλοι μας παίζαμε Big Team Battle, πολεμήσαμε πάνω σε ένα Warthog, προσπαθήσουμε να πάρουμε την  σημαία πίσω στην περιοχή μας σίγουρα πέρασε από την σκέψη μας : "Αν αυτό είναι απλά μια δοκιμή για multiplayer δεν θέλω καν να φανταστώ πόσο καλό θα είναι το campaign".

Αλλά αυτός που δεν χρειάζεται να το σκεφτεί είναι ο Aaron Greenberg (αυτός και οι εκατοντάδες άνθρωποι του Xbox που έχουν δει το campaign). Όπως μπορέσαμε να διαβάσουμε στο Twitter, την περασμένη Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου, ήταν σε θέση να δοκιμάσει ένα κομμάτι του story mode από το Halo Infinite. Το αποτέλεσμα είναι να «χαμογελάει» όλο το Σαββατοκύριακο, όχι ως κάποιος που έχει θυμηθεί ένα αστείο, αλλά σαν κάποιος που χαμογελά από ευτυχία.
Όλες οι αμφιβολίες που υπήρξαν πέρυσι από το πρώιμο gameplay τουcampaign έχουν εξαφανιστεί εντελώς αφού είδαν τα γραφικά του multiplayer, με ρυθμούς καρέ έως 120fps και σταθερές στιγμές στα 4K και 60 fps στο Xbox Series X.

Πρέπει μόνο να μάθουμε αν το Hype που μας δημιούργησε η 343 θα εκπληρώσει αυτό που μας υποσχέθηκε. Τουλάχιστον το multiplayer κομμάτι φαίνεται ότι οδηγεί σε ένα λαμπρό μονοπάτι.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.