Το Dynasty Warriors 9 Empires φτάνει στις 15 Φεβρουαρίου 202

Published on 6 October 2021 at 18:31

Το Dynasty Warriors 9 Empires ανακοινώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2020, επιστρέφει στην δράση. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του Tokyo Game Show 2021, η KOEI TECMO και η ομάδα Omega Force επιβεβαίωσαν ότι η επόμενη δόση του Dynasty Warriors θα είναι διαθέσιμη τον Φεβρουάριο του 2022.

Μεταξύ μυστικών σχεδίων, συναρπαστικών μαχών και πολιτικών δολοπλοκιών, το παιχνίδι της Omega Force σίγουρα θα σας ικανοποιήσει. Η αναζήτησή σας θα είναι απλή αλλά θα είναι αρκετή για να κατακτήσει την Κίνα. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια, εδώ θα έχετε ένα ολοκαίνουργιο χαρακτηριστικό που θα είναι να "εισβάλετε στο κάστρο". Έτσι, οι περιοχές γύρω από τα κάστρα θα μετατραπούν σε πεδία μάχης. Μόλις μπείτε στους τοίχους, θα πρέπει να καταρρίψετε τους διοικητές για να διεκδικήσετε τη νίκη.

Επιπλέον, τα "Μυστικά Σχέδια" θα είναι διαθέσιμα για να σας υποστηρίξουν κατά τη διάρκεια αυτών των φάσεων. Θα επιλεγούν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και θα ενεργοποιηθούν ως αποστολές κατά τη διάρκεια των επιθέσεων. Όλα τα σχέδια που θα επιλέξετε θα προσφέρουν τους όρους επιτυχίας και αποτυχίας τους. Μόλις αυτές οι αποστολές είναι επιτυχείς, θα ενεργοποιούνται τα μπόνους για τους συμμάχους σας. 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.