Το Life is Strange: True Colors υποστηρίζει 60 FPS στο Xbox Series X|S

Published on 6 October 2021 at 13:56

Η νέα έκδοση του franchise Life is Strange κυκλοφόρησε στις αρχές του περασμένου μήνα και έτυχε αρκετά μεγάλης υποδοχής, τόσο από τους κριτικούς όσο και από το κοινό. Παρόλο που υπήρχαν ζητήματα απόδοσης ειδικά στις κονσόλες νέας γενιάς, η Square Enix φαίνεται ότι ήθελε να αντιμετωπίσει αυτό το ζήτημα το συντομότερο δυνατό και μπορούμε να αναφέρουμε ότι το Life is Strange: True Colors λαμβάνει υποστήριξη για 60 FPS στο Xbox Series X|S.

Η επίσημη ιστοσελίδα της Square Enix ανάφερε ότι σήμερα κυκλοφόρησε ένα patch έτσι ώστε, στο Xbox Series X|S, να μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των κλασικών τρόπων "performance" και "quality", προκειμένου να δώσετε προτεραιότητα στην ανάλυση ή τον ρυθμό καρέ.
Φαίνεται ότι, τόσο η Deck Nine Games όσο και η Square Enix, θέλουν να αφήσουν αυτή τη δόση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο . Ας ελπίσουμε ότι, στο μέλλον, μπορούμε να συνεχίσουμε να γνωρίζουμε περισσότερα για αυτούς τους χαρακτήρες που έχουμε συμπαθήσει τόσο πολύ και ότι η Deck Nine Games μπορεί να δημιουργήσει περισσότερα σε αυτό το μοναδικό σύμπαν..


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.