Νέα σύγκριση του Alan Wake Remastered με το αρχικό του Xbox 360

Published on 8 October 2021 at 06:30

Από χθες το Alan Wake Remastered είναι διαθέσιμο, η remastered έκδοση του κλασικού τίτλου  του Xbox 360, το οποίο αν από την κυκλοφορία του έτυχε πολύ καλά υποδοχής από τους χρήστες, σήμερα θεωρείται ένα έργο λατρείας από τους οπαδούς.

Αν και οι πρώτες φήμες για τον τίτλο επεσήμαναν ότι νέα γενιά χαρακτηριστικά όπως το raytracing θα μπορούσαν να φτάσουν, τελικά η πραγματικότητα ήταν διαφορετική. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι το παιχνίδι δεν έχει λάβει σημαντική βελτίωση σε σχέση με αυτό που είχαμε δει στο αρχικό γι 'αυτό και  γίνετε σύγκριση του Alan Wake Remastered με το αρχικό Xbox 360.

Όπως και σε άλλες περιπτώσεις, η σύγκριση του Alan Wake Remastered έχει γίνει από τον χρήστη ElAnalistadeBits, γνωστό στο youtube για τις συγκρίσεις που κάνει με τους τίτλους που φτάνουν στην αγορά. Πρώτα από όλα, ο χρήστης επισημαίνει την αύξηση της ανάλυσης και των fps του τίτλου, όντας η έκδοση Xbox One η χειρότερη από όλες, καθώς λειτουργεί στα 900p 30fps και το Xbox Series X το καλύτερο, με ανάλυση 1440p και 60 fps. Θα πρέπει να ειπωθεί σχετικά ότι η έκδοση Xbox One X αποδίδει στα 1440p 30 fps, ενώ η έκδοση Xbox Series S το κάνει στα 1080p 60 fps.

Μια άλλη από τις λεπτομέρειες που σχετίζονται με τη σύγκριση του Alan Wake Remastered είναι η βελτίωση του draw distance. Ο τίτλος έχει επιτύχει σημαντική βελτίωση σε αυτό το θέμα, με περισσότερο στοιχείο στο Xbox Series X από ότι στις υπόλοιπες εκδόσεις. Επιπλέον, σε αυτό πρέπει να προσθέσουμε την ενσωμάτωση νέων  στοιχείων σε ορισμένα μέρη.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.