Την επόμενη εβδομάδα το Halo Infinite θα αποκαλύψει περισσότερο περιεχόμενο.

Published on 8 October 2021 at 23:27

Τον επόμενο Δεκέμβριο θα λάβουμε μία από τις πιο αναμενόμενες κυκλοφορίες των τελευταίων ετών για τους οπαδούς του Xbox, το Halo Infinite. Ο τίτλος, όπως ήδη γνωρίζουμε, θα χωριστεί σε δύο μέρη του campaign και του multiplayer, το οποίο έχουμε ήδη καταφέρει να δοκιμάσουμε για δύο Σαββατοκύριακα με online αντιπάλους αλλά και κατά bots.

Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα πολλά που πρέπει να δούμε στο πλαίσιο των διαδικτυακών παιχνιδιών, όπως το ανταγωνιστικό περιβάλλον. Φαίνεται ότι με το Halo θέλουν να συνεχίσουν ανοίξουν πόρτα τους διαγωνισμούς και τις αντίστοιχες κατατάξεις τους μέσα σε αυτό. Ίσως σε λίγους μήνες να δούμε αγώνες esports.

Ως συνήθως τον τελευταίο καιρό, η ανακοίνωση αποκαλύφθηκε μέσω Twitter, πιο συγκεκριμένα από τον επίσημο λογαριασμό του ηγέτη του halo esports στην 343, Tashi. Σε αυτό το tweet σχολιάζει ότι η ομάδα καταγράφει παιχνίδια με ταξινομήσεις εντός του ανταγωνιστικού πεδίου και ότι την επόμενη εβδομάδα αυτές οι εικόνες θα μοιραστούν με όλες τις πληροφορίες των αντίστοιχων λειτουργιών. Λίγα λεπτά αργότερα, ο community manager διευκρίνισε ότι θα δούμε ένα παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.