Το Grand Theft Auto: The Trilogy – Remastered Edition έρχεται στο Xbox.

Published on 8 October 2021 at 19:14

Τελικά και μετά από αρκετές εικασίες έχει επιβεβαιωθεί επίσημα η κυκλοφορία του Grand Theft Auto: The Trilogy – Remastered Edition. Για μερικούς μήνες φημολογούταν η εξέλιξη της, αλλά πριν από λίγες ημέρες είδαμε την αξιολόγηση του στην Κορέα με το  το οποίο υποθέσαμε  ότι η ανακοίνωσή τους δεν θα ήταν πολύ μακριά από το να έρθει.

Σήμερα το απόγευμα η rockstar Games  με την ευκαιρία της εικοσαετής επετείου της τρίτης δόσης του έπους ανακοινώνει αυτή την αναμενόμενη συλλογή. Τέλος το Grand Theft Auto: The Trilogy – Remastered Edition αποτελείται από τα παιχνίδια , το Grand Theft Auto 3, το Vice City και το San Andreas. Προς το παρόν, η Rockstar δεν έχει δώσει λεπτομέρειες σχετικά με τις γραφικές βελτιώσεις και τις προσθήκες που θα φέρουν αυτές οι νέες εκδόσεις, αλλά φαίνεται ότι σύντομα θα δώσουν πιο συγκεκριμένες λεπτομέρειες για κάθε ένα από τα παιχνίδια της συλλογής

Το Grand Theft Auto: The Trilogy – Remastered Edition έρχεται στο Xbox αργότερα μέσα στο έτος οπότε μένει μόνο να περιμένουμε την Rockstar να επιβεβαιώσει την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας για να τα απολαύσουμε όλα ξανά.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.