Ο δίσκος του Far Cry 6 στο Xbox δεν έχει σχεδόν καθόλου από το παιχνίδι και απαιτεί μεγάλο download.

Published on 10 October 2021 at 07:38

Η Ubisoft κυκλοφόρησε πρόσφατα το Far Cry 6, αλλά ορισμένοι παίκτες αντιμετωπίζουν ήδη προβλήματα με τα FPS. Μερικοί οπαδοί που αγόρασαν ένα αντίγραφο του τελευταίου τίτλου στη σειρά Far Cry έχουν ήδη νιώσει ένα τεράστιο μέγεθος λήψης.

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας γενιάς κονσόλας και στην τρέχουσα, οι παίκτες που αγόρασαν φυσικά αντίγραφα παιχνιδιών θα εξακολουθούσαν να αντιμετωπίζουν ένα είδος λήψης κατά την είσαγωγη του δίσκου στις κονσόλες τους. Αυτή η λήψη είναι σημαντικά μικρότερη από το αν οι παίκτες αγόρασαν ψηφιακά ένα παιχνίδι και οι παίκτες μπορούν να εξοικονομήσουν κάποιο χώρο στις μονάδες δίσκου τους με αυτόν τον τρόπο.
Ο χρήστης του Reddit Rpgfan10 δημοσίευσε πρόσφατα μια φωτογραφία από το Xbox Series X, η οποία έδειξε πόσο μεγάλη είναι η λήψη για το Far Cry 6 ακόμη και με δίσκο. Σύμφωνα με την ανάρτηση, το Far Cry 6 έχει μέγεθος αρχείου 68,51 GB, με μόνο 735,37MB στον ίδιο τον δίσκο. Με βάση την ταχύτητα διαδικτύου του Rpgfan10, αυτή η λήψη διαρκεί περίπου δύο ώρες για να ολοκληρωθεί.
Η απογοήτευσή τους με τη λήψη ανάγκασε το Rpgfan10 να συγκρίνει το Xbox disc με ένα σουβέρ ποτού. Μερικοί άλλοι οπαδοί του Far Cry εξέφρασαν επίσης τα βάσανά τους κατά τη λήψη του παιχνιδιού παρά το γεγονός ότι είχαν μια έκδοση δίσκου του παιχνιδιού. Αν και αυτό φαίνεται να είναι ένα επαναλαμβανόμενο πρόβλημα με άτομα που αγόρασαν το Far Cry 6 φυσικά, μπορεί να υπάρχει ένας έγκυρος λόγος για αυτό.

Ορισμένοι οπαδοί του Far Cry 6 υπερασπίζονται το παιχνίδι από την ανάρτηση του Rpgfan10, δηλώνοντας ότι ο δίσκος φαίνεται να είναι η έκδοση Xbox One και κατεβάζει την Xbox Series X. Ως αποτέλεσμα, το παιχνίδι δεν θα εκτελεστεί από το δίσκο, οπότε πρέπει να γίνει λήψη της πλήρους έκδοσης Xbox Series X του παιχνιδιού.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.