Νέες εικόνες από το διαστημικό RPG της Bethesda διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Published on 10 October 2021 at 17:08

Το Starfield τελικά εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην E3 με ένα τρέιλερ αλλά εκτός από αυτό το βίντεο και κάποια concept art δεν είδαμε μεγάλο μέρος του πραγματικού παιχνιδιού, οπότε προσπαθούμε να μάθουμε πληροφορίες ακόμη και από διαρροές εκ των οποίων η αξιοπιστία πρέπει να επιβεβαιωθεί, καθώς τώρα νέες εικόνες διέρρευσαν στο διαδίκτυο και θεωρήθηκαν αυθεντικές από ορισμένους leakers.

Ακόμη και σε αυτή την περίπτωση, αυτά είναι αρχικά χαρακτηριστικά, που δεν είναι στιγμιότυπα οθόνης ή τελικά στοιχεία παιχνιδιού, αλλά μπορούν να μας πουν κάτι για το στυλ και το επίπεδο λεπτομέρειας που επιδιώκει η Bethesda για το νέο και πολυαναμενομενο διαστημικό RPG της.

Βλέπουμε ιδιαίτερα τις διαστημικές στολές οι οποίες επιβεβαιώνουν το στυλ που παρατηρήθηκε σε προηγούμενες εικόνες, αν και δείχνουν επίσης μια σημαντική πιθανότητα διαφοροποίησης σε αυτά τα στοιχεία, τα οποία είναι σε θέση να είναι επεξεργάσιμες και προσαρμόσιμες από τους παίκτες.

Ο Todd Howard και η Bethesda μίλησαν για το γραφικό και τεχνολογικό στυλ του Starfield ως ένα είδος "NASApunk", το οποίο είναι ένα στυλ που αποκλίνει από ρεαλιστικά στοιχεία, όπως οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται πραγματικά από τη NASA, και χτίζει ευφάνταστα στοιχεία γι 'αυτούς, προσπαθώντας να προβλέψει τυχόν μελλοντικές εξελίξεις στη διαστημική τεχνολογία.

Αυτές οι στολές επιβεβαιώνουν επίσης αυτή τη συγκεκριμένη άποψη της επιστημονικής φαντασίας, καθώς είναι σίγουρα ευφάνταστα αντικείμενα, αλλά εξακολουθούν να έχουν μια πιθανή σχέση με την πραγματικότητα. Προσπαθώντας να ερμηνεύσουμε, μπορεί να πιστεύουμε ότι μερικά από τα κοστούμια που παρουσιάζονται έχουν jetpacks τοποθετημένα στις πλάτες τους, γεγονός που θα άνοιγε το δρόμο για διευρυμένες δυνατότητες κίνησης, ενώ το στυλ ορισμένων μπορεί να υποδηλώνει την παρουσία πιθανών φατριών όπως πειρατές του διαστήματος, κυνηγοί επικηρυγμένων ή κάτι τέτοιο, αλλά είναι απλά εικασίες.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.